Gabriel osti kolme tuotetta apteekista – kuitti yllätti täysin: "Piti katsoa toisenkin kerran"

Flunssasta kärsinyt mies marssi apteekkiin ostamaan muutaman oloa helpottavan tuotteen, mutta talsi ulos ennätyspitkän kuitin kanssa.

Gabriel Torney osti CVS-apteekkiketjuun kuuluvasta liikkeestä yskänpastilleja, flunssalääkettä sekä särkylääkettä parantaakseen flunssansa. Miehen kuitenkin yllätti yli 180 senttimetriä pitkä kuitti, jonka hän ostoksistaan sai.

Torney jakoi kuvan kuitista Reddit-sivustolla. Kuvassa 190-senttinen mies poseeraa liki yhtä pitkän kuitin kanssa. "Rikoinko ennätyksen pisimmästä CVS-kuitista?" mies kyselee saatetekstissä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Torney kertoi Yahoo Lifestyle -sivustolle käsittämättömästä hetkestä, kun hänelle tulostettiin jättipitkä kuitti. CVS-liikkeiden kuitit ovat yleisesti tunnettuja pituudestaan, mutta 180-senttinen kuitti ylitti kaikki Torneyn odotukset.

– Olen saanut joitain pitkiä kuitteja CVS:ltä, mutta en mitään tällaista.

– Kassa ja ihmiset jonossa suhtautuivat sen kokoon välinpitämättömästi, mutta minun piti katsoa toisenkin kerran. En vain voinut heittää tätä jättikuittia pois ilman kuvatodisteita. Jopa koiranpentumme oli ihmeissään!

CVS-ketjun kuitit ovat tuttu pilkan aihe amerikkalaisille. Kuittien pituutta lisää ostosten lisäksi niihin ujutetut alekupongit.

"Toivoisin, että omistaisin osakkeita siitä yrityksestä, joka toimittaa CVS:n kuittipaperin."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"CVS-kuitti, jonka juuri sain, on pidempi kuin jotkut miehet, joita olen tapaillut." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Anteeksi, että olen myöhässä lounaalta. Ostin kolme tuotetta CVS:stä, ja minun piti odottaa kuittiani." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Jonkun CVS-kuitti lensi hänen laukustaan, kun hän käveli taloni ohi." Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.


***

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja