Frendit-tähti Courteney Cox tuntee yhä edesmenneen Matthew Perryn läsnäolon: "Hän vierailee luonani paljon"

Frendeistä tuttu näyttelijä Matthew Perry on kuollut 54-vuotiaana – löytyi lähteiden mukaan porealtaasta 1:35
Näin Matthew Perryn kuolemasta uutisoitiin lokakuussa 2023.

Frendit-tähti Courteney Cox kertoi haastattelussa olevansa kiitollinen siitä, että sai työskennellä Matthew Perryn kanssa.

Rakastetun Frendit-sarjan viimeisen jakson ilmestymisestä tuli toukokuun 6. päivä kuluneeksi 20 vuotta. Sarjassa Monica Gelleriä esittänyt näyttelijä Courteney Coxmuisteli hiljattain CBS Newsin haastattelussa aikaa ikonisessa komediasarjassa. 

Haastattelun aikana Cox puhui myös edesmenneestä Frendit-kollegastaan Matthew Perrystä. Frendit-sarjassa Chandler Bingiä esittänyt Perry menehtyi 54-vuotiaana lokakuussa 2023.

Cox kuvaili CBS Newsin haastattelussa Perryn olleen "kenties yksi maailman hauskimmista ihmisistä" ja omanneen suuren sydämen.

Olen niin kiitollinen, että sain tehdä niin tiivistä yhteistyötä hänen kanssaan niin monta vuotta. Hän vierailee luonani paljon, mikäli uskomme siihen, Cox sanoi.

Cox kertoi haastattelussa tuntevansa edesmenneen kollegansa läsnäolon edelleen.

– Puhun äitini, isäni ja Matthew'n kanssa. Minusta tuntuu, että on monia ihmisiä, jotka ikään kuin ohjaavat meitä. Minä tunnen Matthew'n olevan lähellä, hän sanoi.

Joulukuussa ruumiinavausraportista paljastui, että Perryn kuolema johtui ketamiinin akuutista vaikutuksesta. Hukkuminen, sepelvaltimotauti ja buprenorfiinin vaikutukset lueteltiin myös myötävaikuttaviksi tekijöiksi hänen kuolemaansa, joka todettiin tapaturmaiseksi. Buprenorfiinia käytetään opioideista vieroittautumiseen. 

Perry kertoi julkisuudessa avoimesti kamppailustaan riippuvuuksien kanssa. Hän kertoi vuonna 2022 ilmestyneessä Friends, Lovers and the Big Terrible Thing -muistelmakirjassaan, että oli käynyt vieroituksessa 15 kertaa vuosien aikana. Yhdessä vaiheessa Perry otti kertomansa mukaan jopa 55 Vicodinia päivässä.

Ruumiinavauksessa todettiin, että Perry, joka oli tiettävästi ollut kuivilla 19 kuukautta, oli ketamiini-infuusiohoidossa, ja hänen viimeisin hoitonsa tapahtui vain puolitoista viikkoa ennen hänen kuolemaansa.

Kuolemansyyntutkija totesi kuitenkin, että Perryn elimistössä kuolinhetkellä ollut ketamiini ei voinut olla peräisin kyseisestä infuusiohoidosta, koska ketamiinin puoliintumisaika on 3–4 tuntia tai vähemmän.

Lue myös:

    Uusimmat