Mainos

Frendit-sarjan fanit löysivät sarjasta epäkohdan – valehteliko Monica vai tekivätkö käsikirjoittajat mokan?

Vuonna 2004 päättynyt komedia puhuttaa yhä sarjan faneja.

Frendit-komediasarja nosti kuuluisuuteen sen kuusi päänäyttelijää ja tähdet tienaavat ohjelmasta yhä miljoonia. Vaikka legendaarinen komediasarja päättyi vuonna 2004, tekevät sen fanit yhä uusia havaintoja ohjelmaa koskien.

Buzzfeed-sivusto teki hiljattain huomion epäkohdasta kuudennen ja kahdeksannen tuotantokauden välillä. Kuudennan tuotantokauden "The One With Ross Denial" -jaksossa sarjan hahmot Chandler ja Monica käyvät keskustelua siitä, mitä tekisivät huoneelle, jossa sarjan Rachel-hahmo aiemmin majaili. Chandlerin roolia sarjassa näyttelee Matthew Perry, Monicaa Corteney Cox ja Rachelia Jennifer Aniston.

Jaksossa Chandler ehdottaa, että huoneesta tehtäisiin pelihuone, joka täytettäisiin arcade-peleillä.  Monica vastaa jaksossa Chandlerille kieltävästi, koska pelit eivät sopisi kauniiseen vierashuoneeseen.

Kahdeksannen tuotantokauden "The One Where Joey Dates Rachel" -jaksossa Chandler ja Monica saavat Phoebelta häälahjaksi Ms. Pac-Man -pelikoneen. Jaksossa Monica toteaa innostuneena, että hän on viettänyt koko lapsuutensa pelin parissa. Hän myös ehdottaa, että peli laitettaisiin samaiseen vierashuoneeseen, josta Chandler ehdotti tehtävän pelihuonetta.

Epäkohta on saanut osan spekuloimaan, että ehkä Monica vain valehteli tai halusi olla ystävällinen saatuaan lahjan. Vaihtoehtoisesti ohjelman käsikirjoittajat eivät vain kiinnittäneet huomiota aiemman jakson tapahtumiin.

Lähde: Buzzfeed

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja