Frendit-faneilta hulvatonta reagointia Anistonin hääonneen: ”Ross on varmasti murtunut”

Frendit-sarjan Ross-fanit reagoivat sosiaalisessa mediassa näyttelijä Jennifer Anistonin avioitumiseen.

Amerikkalaismediat raportoivat torstaina, että näyttelijä Jennifer Aniston ja Justin Theroux avioituivat keskiviikkona. Pari järjesti ystävilleen bileet kotonaan ja vieraiden yllätykseksi ohjelmassa olikin virallinen hääseremonia. Aniston ja Theroux ovat seurustelleet vuodesta 2012 asti.

Aniston on näytellyt muun muassa elokuvissa Bruce – taivaanlahja (2003), The Break-Up (2006), Marley & Me (2008), Just Go with It (2011) ja Kaameat pomot (2011).

Parhaiten tähti muistetaan kuitenkin suositun Frendit-sarjan Rachelin roolistaan. Vannoutuneimmat Frendit-fanit ovatkin sitä mieltä, että Jenniferin ei suinkaan kuuluisi mennä naimisiin Justinin kanssa.

Sen sijaan Jennifer tulee fanien mielestä olemaan ikuisesti Frendien Rachel, jonka kuuluu olla yhdessä vain Rossin kanssa. Jennifer Aniston ja David Schwimmer näyttelivät Frendit-sarjassa pariskuntaa Rachelia ja Rossia vuosina 1994-2004.

Sosiaalinen media täyttyi onnittelujen lisäksi myös Frendit-fanien Rachel ja Ross -hypestä.

–  Jennifer Aniston meni vihdoin naimisiiin!!!  (Silti Rachel ja Ross ikuisesti hehee)

– Onneksi olkoon Jennifer Aniston avioliitostasi. Ei hän mikään Ross ole, mutta menköön.

– Jennifer Aniston meni tänään naimisiin ja sydämeni murtui. Mitä tapahtui Rossille?!?!?!

– Jennifer Aniston ja Justin Theroux menivät salaa naimisiin. Ross on varmasti nyt aivan murtunut.

Frendit-fanien  kommenttien lisäksi Twitteristä löytyy tuhansittain onnitteluja Anistonille. Useat twiittaajat ovat myös sitä mieltä, että ajoittain ikisinkunkin maineessa olleen Anistonin avioliitto on riemuvoitto ja henkinen tuki maailman sinkkunaisille.

 

Lue myös:

    Uusimmat