Frendit-faneille mieluisia uutisia – suosikkisarjalle oma Lego-setti

Frendit-sarjan 25-vuotisjuhlan kunniaksi ilmestyy uusi Lego-setti.

Ross, Rachel, Pheobe, Monica, Joey ja Chandler ovat pian kauppojen hyllyillä Lego-muodossa.

Suosittu leluvalmistaja julkaisee Frendien 25-vuotisjuhlan kunniaksi tehdyn Lego-setin, jossa ovat mukana sarjasta tutut hahmot.

1070 palaa sisältävä setti kuvaa sarjan ikonista Central Perk -kahvilaa. Mukana on myös kahvilaa pyörittävä Gunther, joka oli sarjassa kovasti Rachelin perään. Myyntiin setti ilmestyy syyskuun ensimmäinen päivä.

Lego tunnetaan lukuisista elokuviin perustuvista seteistään, joita on julkaistu muun muassa Avengersin, Star Warsin ja Harry Potterin kunniaksi. Kesäkuussa leluvalmistaja juhlisti Netflixin Stranger Things -sarjan paluuta uudella setillä ennen sarjan kolmannen kauden ilmestymistä.

Frendit-fanit kaipaavat sarjan paluuta ja muun muassa Jennifer Aniston on väläytellyt olevansa avoin paluulle Rachelin rooliin. Sarjaa luomassa ollut Marta Kauffman sanoi kuitenkin maaliskuussa Rolling Stone -lehdelle, että ei ole innostunut tuomaan sarjaa takaisin.

– Laittaisimme vain samat kuusi näyttelijää jälleen yhteen, mutta sarjan sydän olisi poissa. Sarja pärjää hyvin, ihmiset rakastavat sitä. Paluu olisi vain pettymys, Kauffman totesi.

Lue myös:

    Uusimmat