Frendien paluu lähempänä kuin koskaan – Jennifer Anistonin julkaisemalle ryhmäkuvalle saatiin ehkä selitys

Samaan aikaan, kun hittisarja Frendit viettää 25-vuotisjuhlavuottaan, huhut sarjan paluusta ovat liikkeellä vahvempina kuin koskaan. 

Supersuositun Frendit-sarjan paluusta on huhuttu jo pitkään, mutta nyt sarjan paluu tuntuu olevan lähempänä kuin koskaan. 

Hollywood Reporterin mukaan sarjan kuusi päätähteä ja sarjan luojat ovat neuvotelleet sarjan paluusta HBO Max -suoratoistapalveluun.

Lehden mukaan sarjassa mukana olisivat ainakin Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry ja David Schwimmer. Mukana sarjaa tekemässä olisivat myös sarjan alkuperäiset luojat David Crane ja Marta Kauffman.

Lisää vettä myllyyn huhuille laittoi lokakuussa näyttelijä Jennifer Anistonin julkaisema Instagram-kuva. Aniston julkaisi ensimmäiseksi Instagram-kuvakseen otoksen, jossa hän poseeraa kaikkien Frendit-sarjan näyttelijöiden kanssa.

Monet ovatkin spekuloineet, että kuva liittyy jollain tapaa juuri tähän huhuttuun paluuseen.

– Nyt olemme Instagramissa. Frendit myös. Moikka Instagram, näyttelijä kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Lukuisat ohjelman fanit toivoisivat 90-luvun kulttisarjan paluuta. Aniston on itse ilmoittanut, että hän tekisi sen mielellään, mikä sai fanit innostumaan entisestään.

Lue myös:

    Uusimmat