Fortnite sai päivityksen: piti korjata pelin suorituskykyongelmat – johtikin suurempiin ongelmiin?

Huippusuosion saavuttanut Fortnite-peli saapui hiljattain Androidille. Aluksi se oli muutaman päivän saatavilla yksinoikeudella Samsungin Galaxy-puhelimilla, mutta 13. elokuuta se tuli saataville myös muille Android-puhelimille. Pian yleisen julkaisun jälkeen käyttäjät alkoivat valittamaan heikosta suorituskyvystä. Tuoreen päivityksen piti korjata ongelmat, mutta se toikin mukanaan uusia ongelmia.

Käyttäjät havaitsivat, että neljän gigatavun RAM-muistilla varustetuissa puhelimissa Fortnite ei toiminut kunnolla, vaan suorituskyky vaikutti olevan heikko. Ongelman syyksi kerrottiin taustalla käynnissä olleet sovellukset, jotka veivät suuren osan RAM-muistista jättäen Fortnitelle liian vähän muistia. Fortnite vaatii toimiakseen huippuluokan tekniset ominaisuudet, joten jokaisella Android-puhelimella peliä ei voi pelata.

Fortniten version 5.21 korjasi suorituskykyongelmat, mutta se saattoi tuoda mukanaan suurempia ongelmia. Twitterissä Fortnite kertoo, että uuden version myötä peli kaatuilee laitteilla aiempaa enemmän. Tarkkoja määriä Fortnite ei kerro, joten ongelman laajuutta on vaikea tietää. Mikäli siis Fortnite kaatuilee sinulla usein, on siihen korjaus tulossa.

Verkkosivuillaan Epic Games kertoo, että korjaus tuoreimpaan ongelmaan on tulossa. Ongelma on havaittu 15. elokuuta. Asian etenemistä voi seurata status.epicgames.com -sivulta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja