Apple julkaisi merkkijumin korjaavat päivitykset – iOS 11.2.6 ladattavissa iPhonelle ja iPadille

Apple on julkaissut laitteilleen ohjelmistopäivitykset, jotka korjaavat viime viikolla julkisuuteen tulleen ongelman intialaissymbolin kanssa.

Syystä tai toisesta vain yhden tietyn Telugu-kielen intialaissymbolin esiintyminen jumitti ja kaatoi Apple-laitteissa sovellukset. Lisäksi jos merkki oli mukana saapuvassa ilmoituksessa, kaatui koko kotinäkymää iOS-laitteissa hallinnoiva Springboard. Jos laitteen menee tässä vaiheessa sammuttamaan, voi se ajautua jatkuvaan uudelleenkäynnistymisten kierteeseen.

iPhonelle, iPadille ja iPod touchille uusi päivitys on iOS 11.2.6. Se korjaa lisäksi toisen ongelman, jonka johdosta jotkin muiden valmistajien sovellukset eivät mahdollisesti saaneet yhteyttä ulkoisiin lisälaitteisiin.

Lisäksi nyt julkaistiin myös tvOS 11.2.6 Apple TV:lle, watchOS 4.2.3 Apple Watchille sekä macOS 10.13.3:n lisäpäivitys Mac-tietokoneille. Myös ne tuovat korjauksen ongelmaan intialaissymbolin kanssa.

Ongelma oli jo aiemmin korjattu tulevan iOS 11.3 -päivityksen jo julkaistuissa beetatestiversioissa. Ongelman tulo julki kuitenkin pakotti Applen julkaisemaan pikakorjaukset, kun laitteita jumittavaa intialaissymbolia alettiin pilailutarkoituksessa jakaa netissä ja yksityisviesteinä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja