Ford-kuljettajalta käsittämätön ohitus Lahden moottoritiellä

Käsittämätön ohitus Lahden moottoritiellä 0:14

Pääkaupunkiseudun liikenteessä sattuu ja tapahtuu.

Lahden moottoritiellä toissapäivänä ennen aamuseitsemää työmatkaansa taittaneen Teo Siljanderin kojelautakameraan tallentui kummia. Mäntsälästä Helsinkiin ajellut Siljander hämmästyi, kun henkilöauto ohitti hänet pientareen kautta tien oikealta puolelta.

MTV Autot tavoitti Siljanderin, joka kertoo ajavansa työmatkansa vakionopeudensäädin päällä ja mieluusti raskaan kaluston perässä. 

– Eipä tule oikeata piennarta vahdittua, että mitä siellä tapahtuu. Sitten tuollainen porhalsi sieltä ohi, Siljander kuvailee tapahtunutta.

– Prätkien sekoilut ovat ihan oma juttunsa, mutta auton en ole nähnyt tuollaista temppua tekevän, hän jatkaa.

Ei syytä, eikä varsinkaan järkeä

Siljander äimistelee Ford-kuskin toimintaa.

– Itse en lähtisi moista harrastamaan, enkä ymmärrä miksi muidenkaan pitää. Lähtekööt aikaisemmin tai hankkikoot vaihtoehtoisia reittejä, Siljander ohjeistaa.

Vasemmallakaan kaistalla ei Siljanderin mukaan hidasteltu, joten syytä pientareen kautta ohittamiselle on vaikea löytää.

– Ajoin itse 88 kilometriä tunnissa sen rekan perässä ja vasemmalta meni kaikki ohi. Ei se liikenne takkuillut siinä vasemmallakaan.

Siljander kertoi Ilta-Sanomille, että Ford-kuski ajoi pientareella pitkään.

– Ei se ollut vain minun ja edessä ajaneen kuorma-auton ohittamista, vaan se ajeli pitkälle. Ja en tiedä, kuinka pitkään se oli ajanut piennarta ennen kuin se ohitti minut, Siljander kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat