Fitness-mallin karmivat kuvat ex-miehen väkivallasta: "Odotin, että se ihminen, johon rakastuin, palaisi"

2:10
Saija vastaa työkseen perheväkivaltaa kokevien auttavaan puhelimeen

Malli Estefania Pereira halusi jakaa rehelliset kuvat väkivaltaisesta suhteestaan kannustaakseen muita. – Tänään en voisi kertoa, koska ensimmäinen lyönti tapahtui, koska niitä oli liian monta, hän kuvaa.

Kolumbialainen fitness-malli Estefania Pereira jakoi järkyttäviä kuvia kertoakseen, miten kärsi poikaystävänsä väkivaltaisesta käytöksestä kahden vuoden parisuhteen aikana. Estefania eli vuosia suhteessa, joka on onneksi jo päättynyt.

"Jos kysyisit, miten tämä kaikki alkoi, en tietäisi, mitä vastata..."

Nyt Yhdysvalloissa asuva ja työskentelevä Estefania kokee olevansa tarpeeksi terve ja tasapainoinen kertoakseen kokemastaan muille. Samalla hän haluaa kannustaa muita saman kokeneita arvostamaan itseään ja hakemaan apua, Unilad-sivusto kertoo.

– Jos kysyisit, miten tämä kaikki alkoi, en tietäisi, mitä vastata. Sitä ei edes huomaa, kaikki jatkuu ja kiihtyy, kuten sanat tai loukkaukset ,ja fyysinen väkivalta alkaa. Tänään en voisi kertoa, koska ensimmäinen lyönti tapahtui, koska niitä oli liian monta. Olin sokea, odotin, että se ihminen, johon rakastuin, palaisi, Estefania kuvailee.

Selaa kuvia nuolilla. Jos kuvat eivät näy, katso ne täällä.

"Tunsin olevani sisältä kuollut"

Jakamissaan kuvissa Estefania itkee; lisäksi niissä näkyy mustelmia ja haavoja ympäri hänen kehoaan. Hän kertoo väkivallan vuosien olleen elämänsä surullisimmat.

– Tunsin olevani sisältä kuollut, mutta nyt näen kaiken eri tavalla ja rakastan ja kunnioitan itseäni. Manipulaatiota oli niin paljon, että päädyin syyttämään omia tekojani. Se (väkivalta) kontrolloi mieltäsi niin paljon, että se saa sinut uskomaan, että provosoit, että se on sinun vikasi. Ja surullisin asia on, että uskot sen, Estefania sanoo.

– Älä salli tätä, koska kaikki, mikä sallitaan, tulee toistumaan.

Estefania nyt. Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Haluaa kannustaa muita kertomaan väkivallasta

Hän uskoo, että monet naiset eivät kerro kaltoinkohtelustaan pelkojen takia. Estefania toivoo, että hän voisi kertomallaan kannustaa muita.

– Elämä on liian lyhyt elettäväksi onnettomana, hän sanoo.

Estefania ei paljastanut väkivaltaisen kumppaninsa nimeä tai kertonut, onko tehnyt rikosilmoituksen.

Lähteet: Unilad, Instagram

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja