Fisichellan auto rimpuili sateella

Renault-tallin italialaiskuski Giancarlo Fisichella joutui keskeyttämään Unkarin GP:n ulosajoon 19. kierroksella. Hyvänä sadekelin kuskina tunnettu Fisichella kertoi kilpailun jälkeen, että hänen autonsa ei toiminut märällä radalla toivotulla tavalla.

- Iltapäivä oli minulle vaikea. Märät olosuhteet sopivat yleensä minulle hyvin, mutta autoa oli todella hankala ajaa kilpailun alkupuolella. Auto aliohjasi mutkissa ja lähti yliohjaamaan rajusti heti, kun painoin kaasua, Fisichella kuvaili vaikeuksiaan.

Fisichella onnistui vaikeuksistaan huolimatta ohittamaan Ferrarin Michael Schumacherin. Schumin etusiipi rikkoutui autojen osuttua toisiinsa ohitustilanteessa. Fisichellan kilpailu päättyi kuitenkin pian sen jälkeen.

- Seurasin Michaelia pitkään ja pääsin lopulta hänestä ohi, mutta kävin sen jälkeen ulkona mutkassa 8. Puristin rajusti kasvattaakseni eroa, menetin auton peräpään hallinnan ja rikoin takasiipeni. Jatkoin matkaa, koska en huomannut mitään rikkoutuneen, mutta sitten siipi irtosi seuraavalla kierroksella ja pyörähdin kolmosmutkassa, Fisichella kertasi keskeytykseensä johtaneita tapahtumia.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat