Fintelligens-yhtyeen Iso H autokouluun kolmikymppisenä

Suomihiphopin kärkikastiin kuuluvan Fintelligens-yhtyeen kolmikymppinen jäsen on vihdoin ja viimein hankkimassa itselleen ajokorttia.

Iso H:n eli Henrik Rosenbergin matkanteko on näihin päiviin asti sujunut julkisilla, taksilla tai muiden kyydillä. Nyt tähän on tulossa muutos, sillä Iso H paljastaa Viihdeuutisille aloittavansa autokoulun.

– Mun piti itseasiasssa aloittaa tänään autokoulu, mutta tuli tämä KesäKummit-konsertti, joten menen vasta huomenna. Mä olen kolmikymppiseksi asti pärjännyt Helsingissä ilman autoa, mutta nyt tänä vuonna aion sen hommata, artisti nauraa.

Myös bändin toinen puolisko, Elastinen, on mielissään bändikaverinsa päätöksestä.

– Mä odotan sitä, että Iso H saa auton, ettei mun tartte ajaa joka paikkaan.

Lasten hyvinvointi tärkeää

Fintelligens on mukana Lastenklinikoiden Kummien KesäKummit-konsertissa. Kaksikolle lasten hyvinvointi on lähellä sydäntä ja Elastiselle tuli jopa tippa linssiin radiomainosta spiikatessa.

– Mainoksessa on mukana koko ikänsä sairaalassa elämänsä viettänyt lapsi, niin kyllä mule tuli melkein tippa linssiin. Itse on saanut olla niin etuoikeutettu, ettei ole tarvinnut mitään ja sen takia haluan tukea niitä, joilla ei ole ollut niin hyvä tuuri, Elastinen alias Kimmo Laiho tunnustaa.

– Se on ihan käsittämätöntä, että Suomen valtiolla on varaa lähettää jotain joukkoja Afganistaniin, mutta ei ole laittaa rahaa kunnolla lasten terveydenhuoltoon, Iso H puhisee.

KesäKummit-konsertti maanantaina 24.5. kello 20–22 MTV3-kanavalla.

Televisiolähetyksessä näkyviä ennakkolahjoituksia voi tehdä osoitteessa kummit.fi tai numerossa 0600-1-6000 (10,10 e/puhelu+pvm).

(MTV3–ANN-MARI LEINONEN)

Lue myös:

    Uusimmat