Mainos

Finnair valmistautuu tukilakkoon ja tarjoaa mahdollisuutta siirtää lentoja

Ilmailualan Unioni uhkaa muun muassa Finnairin matkatavarapalvelua tukilakolla ensi viikon torstaina ja perjantaina. Finnair tarjoaa tämän takia asiakkailleen mahdollisuutta siirtää noiden päivien lennot muille päiville.

Ilmailualan Unioni on jättänyt varoituksen Finnairiin ja Finnairin alihankkijoihin kohdistuvasta tukilakosta, joka liittyy liittojen kiistaan Airpro Oy:ssä noudatettavista työehdoista. Tukilakot pitäisi olla 7.5. ja 8.5. klo 6-18.

Finnairin mukaan tukilakko käytännössä pysäyttäisi Finnairin matkatavarapalvelut ja koneiden lähtemiseen liittyvät palvelut ja sotkisi useiden tuhansien asiakkaiden matkasuunnitelmat.

- Kiistan kohteena oleva asia ei mitenkään liity Finnairiin eikä Finnair ole kiistassa osapuolena, sanoo Finnairin operatiivinen johtaja Ville Iho yhtiön tiedotteessa. 

Finnair tarjoaa asiakkaille, joilla on varaus Finnairin lennoille 7.5.-8.5.2015, mahdollisuutta siirtää lentoaan toiseen ajankohtaan ja näin välttää matkustaminen mahdollisina lakkopäivinä. 

Jos lakko näyttää toteutuvan, Finnair joutuu perumaan suuren osan lennoistaan kyseisinä päivinä. Muuten tuhannet ihmiset jäävät jumiin Helsinki-Vantaalle, kun koneet eivät pääse lähtemään eikä niihin saada matkatavaroita.

Päätökset lentojen peruutuksista tehdään ensi viikon alussa, ja Finnair viestii peruutuksista suoraan asiakkaille sekä myös Twitterissä ja nettisivuillaan. 

 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.