Mainos

Finnair joutunee perumaan useita lentoja perjantaina lakon takia

Ilmailualan unionin (IAU) lakoilla on huomattavia vaikutuksia Finnairin lentoihin perjantaina, Finnair tiedottaa verkkosivuillaan. Finnair joutuu todennäköisesti perumaan useita lentoja.

Finnair kertoo perutuista lennoista verkkosivuillaan sitä mukaa, kun päätöksiä perumisista tehdään. Finnair viestii myös suoraan asiakkaille tekstiviestein tai sähköpostitse.

Asiakkaat, joilla on varaus perjantaille tai jollekin muista ilmoitetuista lakkopäivistä, voivat halutessaan siirtää matkaansa 2. huhtikuuta asti välttyäkseen matkustamasta päivinä, jolloin lakko vaikeuttaa Finnairin liikennettä.

IAU:n ja Palvelualojen työnantajat Paltan väliseen Airpro Oy:tä koskevaan työehtokiistaan liittyvät lakot ovat perjantaina kello 15-19. Lakon aikana kriittisiä maapalveluita ei ole saatavilla tai niitä on saatavilla vain hyvin rajallisesti.

Finnair ei ole osapuolena kiistassa.

Joidenkin lentojen tarjoiluun tulee myös muutoksia lakkojen takia. Finnair kertoo, että kotimaan ja Euroopan lennoilla on vain vesitarjoilu ja ennalta tilattujen aterioiden ja tuotteiden toimituksissa on suuria vaikeuksia.

Finnair suosittelee lisäksi, että asiakkaat matkustavat käsimatkatavaroin ja huomioivat käsimatkatavaran painoon ja kokoon liittyvät rajoitukset, sillä myös matkatavaran käsittelyssä tulee olemaan häiriöitä.  

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.