Fifty Shades of Grey -kirjailijan vinkit suomalaisnaisille: Panostakaa alusvaatteisiin!

Maailmalla valtavaksi ilmiöksi nousseen eroottisen Fifty Shades of Grey -trilogian kirjoittanut Erica Leonard on itsevarma viisikymppinen nainen, joka uskoo alusvaatteiden voimaan. Leonard kertoi MTV Lifestylen haastattelussa vinkkinsä siihen, kuinka jokainen suomalaisnainen voi kohottaa omaa itsetuntoaan valitsemalla ylleen vain upeat alusvaatteet!

Kirjailija Erica Leonard, 50, tuntuu tietävän, mikä naisia ympäri maailmaa kiehtoo, sillä kirjailijan eroottista romaania Fifty Shades of Grey on myyty ympäri maailmaa kymmeniä miljoonia kappaleita. MTV Lifestylen haastattelussa Leonard kertoi olevansa pahoillaan siitä, että naiset ovat kovia tuomitsemaan sekä itseään että toisiaan. Tästä on kuitenkin helppo päästä eroon pienillä valinnoilla – kuten oikeanlaisilla alusvaatteilla.

– Alusvaatteet voivat parantaa oloa valtavasti ja saada jokaisen tuntemaan olonsa itsevarmemmaksi, Leonard toteaa.

Itsevarmuus kasvaa pienillä valinnoilla

KappAhlin lanseeraaman Fifty Shades of Grey -alusvaatemalliston suunnitteluprosessissa vaikuttanut kirjailija kertoo pohtineensa sitä, miksi naiset tuomitsevat toisiaan niin helposti. Jokainen tähän sortuva nainen voisikin ottaa mallia uudenlaiseen ajatteluun vaikkapa useimmilta miehiltä.

– Tänä päivänä me naiset olemme tuomitsevia itseämme ja toisiamme kohtaan. Miehet eivät ole sitä lainkaan ja me helposti unohdamme sen. Miehet ovat sitä vastoin kiitollisia! Leonard toteaa.

Muiden tai itsensä arvostelemisen sijaan kirjailija toivoisi, että naiset panostaisivat omaan hyvään oloonsa. Itsetunnon kohottaminen onkin helppo aloittaa vaikkapa upeista alusvaatteista.

– Jos pitää yllään jotain todella kaunista, niin tuntee itsekin olonsa paremmaksi. Se on kuin palvelus omalle itselleen. Kun alusvaatteisiin panostaa, olo on parempi – minullakin on! Leonard hymyilee.

Kirjailija uskoo, että jos naiset panostaisivat alusvaatteisiin enemmän, tuntisivat he olonsakin kokonaisvaltaisesti paremmaksi.

– Jos alusvaatteisiin panostettaisiin enemmän, ihmiset tuntisivat olonsa paremmaksi nahoissaan, Leonard toteaa.

Lue myös:


Heli Kuitunen, heli.kuitunen(at)mtv.fi

Lue myös:

    Uusimmat