Mainos

Festarilippujen hinnat ennätyslukemissa

Kesän festivaalien ja nimekkäiden tähtien konserttien lipunhinnat ovat nousseet ennätyskorkeiksi. Vaikka liput ovat kallistuneet jopa kymmenellä eurolla, tapahtumiin on tunkua.

- Yleinen tarjonta on lisääntynyt, mutta myöskin kysyntä on lisääntynyt. Myös uudet Euroopan maat ovat tulleet mukaan bisnekseen. Keikkoja on enemmän, mitä bändit pystyvät tekemään ja luonnollisesti tämä vaikuttaa hintoihin, sanoo Tavastia-klubin, Ruisrockin ja Ankkarockin toimitusjohtaja Juhani Merimaa.

Toisaalta samaan aikaan yhä useampi musiikin ystävä suosii pienempiä keikkapaikkoja suurten lavojen sijaan.

- Ihan sitä varten, että siinä on intiimimpi tunnelma. Pääsee kuuntelemaan lähempää ja näkeekin bändin, kuvaa Pasi Takula

Soittokierros suurimpien kaupunkien musiikkiklubeille osoittaa, että väkeä riittää, vaikka ovella olisi pääsymaksutkin. Vaihtoehtoisia keikkapaikkoja onkin syntynyt viime vuosina valtava määrä erityisesti pääkaupunkiseudulle.

- Kilpailu kovenee, laatu paranee. Minä pidän itse siitä. Joskus me olimme ainoa klubi koko tässä kylässä. Tuntu vaan, että mitä vaan teit niin se toimi, sanoo ravintoloitsija ja tapahtumajärjestäjä Toni Rantanen.

Livebisnekseen ennustetaankin tulevina vuosina tiukkaa pudotuspeliä sekä suurempien että pienempien tapahtumanjärjestäjien kesken.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.