Ferrari hakee onnea pyhästä paikasta

Ferrarin tallipäällikkö Stefano Domenicali kokee italialaistallin kärsivän F1-kisoissa nyt niin huonosta onnesta, että onnen kääntämistä täytyy yrittää kaikin keinoin.

Ferrarilla on ollut sekä Monacossa että Montrealissa riittävästi vauhtia voittoon, mutta kolaroinnit ja huonoon aikaan radalle tulleet turva-autot ovat vieneet mahdollisuudet.

- Järjestämme matkan Lourdesiin nähdäksemme, pystymmekö kääntämään tilanteen, Domenicali sanoi La Stampa –lehden mukaan.

Ranskan lounaisosassa sijaitseva Lourdesin kaupunki on yksi suosituimmista katolisen kirkon pyhiinvaelluskohteista. Helmikuussa 1858 ranskalainen 14-vuotias paimentyttö Bernadette Soubirous koki Neitsyt Marian ilmestymisen Lourdesin lähellä olevassa luolassa. Vuosittain siellä käy miljoonia pyhiinvaeltajia, jotka juovat luolasta virtaavaa vettä tai peseytyvät siinä, koska uskovat vedellä olevan pyhittäviä ominaisuuksia.

Ferrari aikoo lopettaa nykyautonsa kehittämisen ja keskittyä jo ensi kauteen, ellei onni ja MM-kamppailun suunta käänny 10. heinäkuuta ajettavassa Britannian GP:ssä. Tällä hetkellä Ferrari on huikeat 154 pistettä perässä Red Bullia valmistajien MM-sarjassa.

Lähde: Wikipedia

Lue myös:

    Uusimmat