Mitä Vettel ajatteli Buttonin ajaessa ohitse?

Kanadassa F1-kisan voiton viimeisellä kierroksella hävinnyt Red Bull -kuski Sebastian Vettel onnitteli vilpittömästi McLaren-tallin Jenson Buttonia loistavasta kilpailusta.

Hallitsevan maailmanmestarin ajovirhe kisan viimeisellä kierroksella koitui hänen kohtalokseen. Leveäksi mennyt mutka avasi tien Buttonin voittoon.

- Minulla oli kädet täynnä töitä yrittäessäni pitää autoa radalla. Sillä hetkellä oli tietenkin täysin selvää, että Jenson käyttäisi tilaisuuden hyväkseen. Hän olisi myös voinut tehdä virheen, mutta silloin olisin ollut aivan liian onnekas. Onnittelut Jensonille mahtavasta kilpailusta, kertoi Vettel F1-sarjan virallisilla verkkosivuilla.

Vettel myöntää virheen harmittaneen häntä raskaasti, vaikka mestaruustaistelun johto onkin yhä tukevasti hänen käsissään.

- Kun muilla on myrskyisä kisa, niin me ajelimme enimmäkseen ilman ongelmia ja virheitä - lukuun ottamatta sitä viimeisellä kierroksella tapahtunutta virhettä, joka maksoi minulle voiton. Sellaista kilpa-autoilu on. Voitte kuitenkin uskoa, että olen niin vihainen itselleni, että voisin huutaa! Toinen sija ei ole huono juttu, mutta voitto on aina voitto, painotti Vettel.

Lue myös:

    Uusimmat