Ferrari-pomo: Tulosta on vaikea niellä

Ferrarin tallipäällikkö Stefano Domenicali otti raskaasti Kanadan GP:n lopputuloksen.

Aika-ajossa Fernando Alonso sijoittui toiseksi ja Felipe Massa kolmanneksi, mutta kisasta jäi käteen vain Massan kuudes sija ja Alonson keskeytys.

- Pettymys on meihin kaikkiin vaikuttava tunne kaoottisen Kanadan GP:n jälkeen. Meillä oli potentiaalia voitosta taistelemiseen, mutta kaikki, mikä voi mennä pieleen, meni pieleen. Felipen kuudes sija on tulos, jota on vaikea niellä, ottaen huomioon sen, miten kisa päättyi, Domenicali harmitteli.

- Etenkin kaksi tapahtumaa, Fernandon ja Buttonin törmäys sekä Felipen ulos radalta suistanut ohitus Karthikeyanista, jättävät suuhun kitkerän maun. Meidän täytyy nyt jättää taaksemme tämä sunnuntai, pitäen samalla mielessä sen faktan, että meidän suorituskykymme riitti vastaamaan tähän tilanteeseen, aivan kuten kaksi viikkoa sitten Monacossa, Ferrari-pomo jatkoi.

Domenicali laittaa loppukauden osalta paljon toiveita sen varaan, että Red Bull kärsisi muita enemmän heinäkuisessa Britannian GP:ssä voimaan astuvasta sääntömuutoksesta, joka kieltää pakokaasujen hyödyntämisen diffuusorissa silloin, kun kuljettaja ei paina kaasupoljinta.

- Meidän täytyy parantaa tuleviin kisoihin, joista ajattelen etenkin Silverstonea, jossa aerodynaaminen tehokkuus on merkityksellisempää ja jossa uusi tulkinta liittyen pakokaasuja koskeviin sääntöihin saattaa muuttaa nokkimisjärjestystä.

Katso Alonson ja Buttonin kolari Katsomo.fistä:

Lue myös:

    Uusimmat