Fernando Alonsolta tullut viesti häkellytti Lewis Hamiltonin – ”Olemme käyneet yhdessä myrskyn läpi”

Entiseltä kiistakumppanilta Fernando Alonsolta tullut onnitteluviesti pääsi toden teolla yllättämään Lewis Hamiltonin kuudennen maailmanmestaruutensa jälkeen.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Brasilian GP suorana 15.-17.11.
Pe: 1. harjoitukset klo 15.55, 2. harjoitukset klo 19.55
La: 3. harjoitukset klo 16.55, aika-ajot klo 19.55, ennakkotunnelmat klo 19.00
Su: Brasilian GP klo 19.05, ennakkotunnelmat klo 18.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Hamilton kertoo Alonson ottaneen häneen yhteyttä Austinissa varmistuneen MM-tittelin johdosta. Kaksikolla on taustalla erittäin tulinen tallikaveruus McLarenilta vuodelta 2007, mikä on hiertänyt välejä siitä lähtien.

– Sain viestin Fernandolta. Se oli aika uskomaton. Olin todella kiitollinen siitä, Hamilton kertoi avaamatta tarkemmin viestin sisältöä.

– Olemme käyneet yhdessä läpi kokemusten myrskyn vuosien saatossa, mutta kaikessa rehellisyydessä olen aina kunnioittanut häntä – siitä, mitä hän on saavuttanut ja kuinka kyvykäs hän on, Hamilton vakuutti.

Yhdysvaltain GP:n jälkeen myös Sebastian Vettel yllätti kilpatoverinsa saapumalla onnittelemaan jo palkintopallin lämpiöön. Nelinkertaiselta mestarilta riittää kunnioitusta pitkäaikaiselle taisteluparilleen.

– Tunnustukset eivät aja minua eteenpäin, mutta ne tuntuvat ehdottomasti kunnialta, Hamilton kommentoi,

– Kun sinulla on joku, erityisesti Seb, jota kunnioitat niin paljon taitojensa takia, ja joka varaa hetken sitä varten, että tulee paikalle osoittamaan kunnioitusta, se on jotain uskomatonta.

Lue myös:

    Uusimmat