Mainos

Fergie ennustaa maailmanluokan tähteyttä ystävälleen

Black Eyed Peas -bändistä tuttu Fergie uskoo ystävänsä Cheryl Colen olevan pian niin kuuluisa, että tämä voisi vaikka valloittaa maailman.

Laulaja Fergie tutustui uuteen ystäväänsä Cheryl ColeenBlack Eyed Peasin kiertueella, jolla myös Cole esiintyi. Fergie ihastui Coleen niin, että uskoo tämän tekevän pian töitä maailmanluokan tähtien kanssa.

– Hän on niin hyvä ystävä. Mutta en usko hänen ymmärtäneen vielä, kuinka suuri tähti hänestä on tulossa. Hän todellakin voi valloittaa maailman. Olen jo kuullut hulluja juttuja, että Robert De Niro haluaisi tehdä elokuvia hänen kanssaan, ja että Jay-Z haluaa myös työskennellä hänen kanssaan, ylpeä Fergie hehkuttaa.

Black Eyed Peas -tähti uskoo, että muutaman vuoden päästä Cole on jo samalla tasolla nykyisten supertähtien kanssa.

– Viiden vuoden sisällä saatamme puhua Cherylistä samoin kuin nyt Madonnasta tai Mariah Careysta, Fergie vakuuttaa.

Cole on tehnyt yhteistyötä erityisesti Fergien bändikaverin Will.i.amin kanssa. Miehen uskotaan ihastuneen Coleen, ja pariskunnan sutinoista onkin liikkunut paljon huhuja. Biseksuaalin Fergien mielestä hänen ystävällään ei kuitenkaan ole mitään mahdollisuuksia upeaan brittikaunottareen.

– Fergie on kertonut kaikille, että jopa hän pääsee sänkyyn Cherylin kanssa todennäköisemmin kuin Will, lähde paljastaa.

– Kaikki ovat kiusanneet Will.i.amia hänen ihastuksestaan. Kun Fergie kertoi mielipiteensä, kaikki nauroivat. Hän on jo maininnut asiasta muutaman kerran. Jopa Cherylin mielestä se on hulvatonta, lähde paljastaa.

MTV3/Helmi

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuvat: Wireimage/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.