Mainos

FC Hongan taustayhtiöllä mittavat verovelat

Veikkausliigassa pelaavan FC Hongan taustayhtiöllä oli syyskuun lopussa niskassaan yli 170 000 euron verovelat. Verottaja teki kuun viimeisenä päivänä Pallohonka Oy:n velasta julkisen protestin, joka on sittemmin poistettu.

– Verottaja oli yksinkertaisesti tehnyt virheen julkaistessaan tiedon. Merkintä poistettiin välittömästi. Nämä ovat veroja, jotka ovat kulkeneet mukana jo pidempään. Meillä on verottajan kanssa maksusuunnitelma, jota olemme noudattaneet tarkasti, selittää Pallohongan johtaja Ari Masalin.

Masalinin mukaan tieto merkinnästä oli shokki, sillä talousvaikeuksien kanssa pitkään kamppaillut FC Honka on tervehdyttänyt talouttaan huomattavasti.

– Olemme pystyneet hoitamaan kaikki 95-prosenttisesti. Se viiden prosentin osuus ei todellakaan ole veroja.

Masalinin mukaan verovelat eivät tuota ongelmia myöskään Veikkausliigan lisenssin suhteen, koska yrityksellä on maksusuunnitelma verottajan kanssa.

Tällä hetkellä maksuhäiriömerkinnöissä on yksi perintäyhtiö Intrum Justitian alle 200 euron saatava. Seuran budjetti karsittiin tälle vuodelle 0,9 miljoonaan euroon. Edellisenä vuonna se oli 1,4 miljoonaa euroa.

FC Honka varmisti viikonloppuna Veikkausliigan hopeasijan.

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.