FC Barcelonalle mieluisia uutisia – Sevilla menetti kärkipaikan, sensaatiojoukkue härnäsi

Jalkapallon La Ligassa FC Barcelona nousi viikonlopun kierroksen myötä sarjataulukon kärkeen. Asia varmistui, kun ykköspaikkaa hallussaan pitänyt Sevilla jäi 1-1-tasapeliin tämän kauden sensaatiojoukkuetta Alavesia vastaan.

Sevilla meinasi kompastua oikein kunnolla Alavesiin, joka meni johtoon ottelun 37. minuutilla.

Asialla oli espanjalainen keskikenttäpelaaja Jony.

Osuma näkyy alta:

Sevilla onnistui kuitenkin nousemaan rinnalle 78. minuutilla. Tasoituksesta vastasi ranskalaishyökkääjä Wissam Ben Yedder.

Ben Yedderin osuma näkyy ylhäältä videolta.

Lopussa Sevilla ei kuitenkaan saanut enää lisäosumia.

Aiemmin sunnuntaina FC Barcelona kaatoi omassa ottelussaan Villarrealin lukemin 2-0.

Barcelona on nyt La Ligan kärkipaikalla pisteen erolla Sevillaan. 14 kierroksen jälkeen Barcelonalla on koossa 28 pistettä, Sevillalla 27.

Sunnuntaina Sevillaa kiusannut Alaves on ollut tähän mennessä La Liga -kauden isoin yllätys. Piskuinen seura on sarjataulukossa neljäntenä 24 pisteen voimin. Alaves on tällä hetkellä muun muassa mahtiseuran Real Madridin edellä. Real on sarjataulukossa viidentenä.