Barcelonan sählääminen jatkuu – katalonialaisten maalivahti sortui katastrofaaliseen virheeseen

FC Barcelona jäi lauantaina neljättä kertaa peräkkäin La Ligassa ilman voittoa, kun se pelasi 1-1-tasapelin La Ligassa Alavesin kanssa. Pistemenetyksen myötä Barcelona on sijalla 12 kahdeksan pistettä sarjaa johtavaa ja yhden pelin enemmän pelannutta Real Madridia perässä.

Alaves sai ainoan lauantai-illan osumansa todellisena lahjana, kun Barca-toppari Gerard Pique pudotti maalivahti Netolle, joka ei onnistunut vastaanottamaan helppoa syöttöä. Alaves-hyökkääjä Luis Rioja ryösti pallon ja iski tyhjään verkkoon lukemiksi 1-0.

Katso video Neton virheestä alapuolelta.

Barcelona tuli toisella puoliajalla tasoihin vaikeassa tilanteessa seurassa olevan Antoine Griezmannin kauden ensimmäisellä maalilla.

Voittoa tarjottiin katalonialaisille entisestään, kun se pelasi viimeiset 30 minuuttia ylivoimalla Alavesin hyökkääjän Jotan lennettyä kentältä ulos.

Vieraat veivät maalipaikat 25-4 ja loivat loppuhetkillä lukuisia tilanteita, mutta uhrautuva Alaves-puolustus ja kahdeksan laukausta torjunut maalivahti Fernando Pacheco turvasivat tasapelipisteen Barcelonaa sarjataulukossa yhden sijan perässä olevalle seuralle.

Juttua muokattu kello 8.53. Barcelona on pelannut La Ligassa neljä ottelua ilman voittoa. Mestarien liigassa se on voittanut molemmat pelaamansa ottelut.