Farmi-ohjelmassa heti draamaa – Miina Äkkijyrkkä, Mona Bling ja Iida Vainio kyräilevät toisiaan

Farmi Suomi -ohjelman viides kausi alkaa naisten keskinäisellä eripuralla. Erityisesti taiteilija Miina Äkkijyrkkä jakaa töksäyttelyillään mielipiteitä. 

Kuvanveistäjä Miina Äkkijyrkkä totesi heti viidennen kauden Farmi Suomi-avausjakson alussa, että hän tulee mainiosti toimeen eläinten kanssa, mutta ihmisistä ei ole niin varma.

Jaksossa nähtiinkin, kuinka Miina, ex-hiihtäjä Sami Jauhojärvi ja somevaikuttaja Mona Bling olivat teroittamassa työvälineitä ja Mona ihaili Miinan itsevarmaa työskentelyä tahkolla.

Monan kysyessä, mikä teroituksessa on tärkeää, Miina ei ole kuulevinaankaan kysymystä. Hetken kiusallisen hiljaisuuden jälkeen Mona kysyi asiaa uudelleen.

– Mikä sulla on? Minkä takia sinä kyselet koko ajan? Miina tiuskaisi.

Mona ei katsonut Miinan käytöstä hyvällä.

– Miinan asenne on tosi ongelmallinen. Hän töksäyttelee asioita ja sanoo ilkeästi. Hänessä ei ole sellaista Farmi-asennetta, jota pitäisi olla, hämmentynyt Mona sanoi myöhemmin kameroille.

"Miina alkaa käydä hermoille"

Miina sai käytöksestään risuja muilta farmilaisilta sekä torppariksi valitulta poliitikko Merja Kyllöseltä.Mulla särähti vähän korvaan se, että kun me tehdään jotain duunia, jonka pehtoori on meille määrittänyt, niin näen asian niin, että me tehdään asioita yhdessä, Kyllönen totesi.

Jos joku haluaa oppia jotain, niin sitten me voidaan myös neuvoa ja opastaa yhdessä.

Tv-kokki Linnea Vihonen ja rokkari Archie Cruz valittivat, että Miinan asenne alkaa vaivata muita farmilaisia.

–  Miina alkaa käydä jengin hermoille. Hän äksyilee ja käyttäytyy huonosti, Archie sanoi.


Viidennen kauden farmilaiset ovat heti tukkanuottasilla keskenään.

Myös Miina Äkkijyrkän lausunnot mediapersoona Iida Vainion ulkonäöstä hämmensivät farmilaisia. 

Hän kuvaili Iidaa Tuplakääk-podcastista tutuille juontajille Kirsikka Simbergille ja Enni Koistiselle sanalla "tissitarjotin".

Farmin ensimmäinen jakso oli varsin täynnä yhteenottoja ja selän takana kuiskuttelua. Mona Blingin ja Iida Vainion välit muuttuivat nopeasti melko jäätäviksi, ja molemmilla on eri näkemys siitä, miksi näin on.

Danny luovutti heti alkuunsa

Avausjakson dramaattinen käänne nähtiin, kun iskelmätaiteilija Ilkka "Danny" Lipsanen luovutti kisan jo ensimmäisessä tehtävässä.

Farmilaiset joutuivat heti alkuun tietovisan kimppuun, ja visan kysymykset osoittautuvat vaikeimmiksi mediapersoona Wallu Valpiolle ja Dannylle. He mittelevät siitä, kumpi joutuu lähtemään kotimatkalle jo ensimmäisenä päivänä.

Useamman uusintakierroksen ja väärän vastauksen jälkeen 81-vuotias Danny teki yllättävän ilmoituksen.

– Tuota... hyvät ystävät. Minä ratkaisisin tämän asian Wallun ja itseni kannalta – koska olemme molemmat helsinkiläisiä – että minä lähden Helsinkiin ja Wallu jää kilpailuun! Danny ilmoitti.

Wallu oli selvästikin erittäin otettu Dannyn päätöksestä, sillä hän on tuskaillut mahdollista putoamistaan koko visan ajan.

– Onko näin?? Wallu intoilee ja polvistuu iskelmälaulajan edessä kiitoksen merkiksi.

Danny ilmoitti olevansa varma päätöksestään.

– Olen tutustunut näihin henkilöihin, ja jokainen on minua parempi – ja nuorempi perkele! Danny sanoi.

– Tämä meni hyvin tällä tavalla. Tämä ympäristö oli se, mitä tulin hakemaan, ja näiden nuorten ja nuorekkaiden asenne. Toivon itse kullekin hyvää elämää, ja varmasti hymyilemme, kun tapaamme.

Mukana kisassa ovat edelleen myös viihdetaiteilija Johanna Pakonen, Sohvaperunoista tuttu Michael Ntima, viihdetaiteilija Veeti Kallio, reality-tähti Daniel ”Bile-Dani” Lehtonen sekä taiteilija Sofia Zida.

Iida Vainion ja Mona Blingin kohtalo ratkeaa ensi jaksossa, sillä he ovat lähtöuhan alla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja