Fantastinen trilleri! Silmävammasta kärsivä tähtihyökkääjä Liverpoolin sankariksi viime hetkellä

Liverpool kaatoi PSG:n 3-2 jalkapallon Mestarien liigan avauskierroksen huippuottelussa tiistaina.

Pääkuvan videolla Roberto Firminon tekemä ottelun voittomaali.

Ratkaisu nähtiin vasta toisen jakson lisäajalla, kun silmävamman takia ottelun penkiltä aloittanut Roberto Firmino latasi upean laukauksen PSG-maalin takakulmaan.

Brassihyökkääjä huomioi vammansa tuuletuksessaan peittämällä vasemman silmänsä.

Viime vuosina vähälle vastuulle jäänyt Daniel Sturridge puski isännät johtoon 30. minuutilla ja James Milner tuplasi edun rankkarista hetkeä myöhemmin.

Thomas Meunier kavensi 40. minuutilla ja supertähti Kylian Mbappe jysäytti vieraat tasoihin Neymarin vahvasta esityöstä 83. minuutin kohdalla.

Tiistaina muissa otteluissa nähtiin muun muassa Barcelonan 4-0-voitto PSV:stä, Interin hirmunousu 2-1-voittoon Tottenhamista ja Galatasarayn 3-0-voitto Lokomotiv Moskovasta. Kaikki illan tulokset jutun alla.

Mestarien liigan kaikki ottelut suorina lähetyksinä ja suomeksi selostettuna C Moren kanavilla ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa!