Fanitaidetta parhaimmillaan? Spider-Man-tähden fani loi idolinsa kuvat uudelleen

2:27

Tom Hollandin teini-ikäinen fani järjesti kuvaussession, jossa hän imitoi Hollywood-tähteä.

Tom Holland hurmaa parhaillaan Peter Parkerin roolissa Marvelin laajassa elokuvauniversumissa. Holland tähdittää huhtikuussa ennätyksiäkin rikkonutta Avengers: Infinity War -elokuvaa.

Spider-Man-tähteyden mukana on tullut valtava määrä faneja ja fanien mukana tulee mitä erikoisempaa fanitaidetta. Viimeviikkoina internet on päässyt ihastelemaan Arizonalaisen 19-vuotiaan Tori Bernalin kädenjälkeä.

Bernal nimittäin valokuvasi itsensä samanlaisissa asuissa ja taustoissa kuin Holland. Teini-ikäinen superfani onnistui luomaan vakuuttavasti Hollandin GQ-lehdelle tekemän valokuvaussession. Bernal esitteli kuvia sekä Twitter-, että Instagram-tilillään.

Bernalin kuvat nousivat pian some-ilmiöksi. Kuvia esittelevää Twitter-päivitystä on jaettu lähes 40000 kertaa ja nuorta taiteilijaa on haastateltu usean median toimesta.

Hieman viraaliksi sensaatioksi nousemisensa jälkeen Spider-Man-fani pääsi tapaamaan idoliaan. Bernalin mukaan Holland oli nähnyt hänen ottamansa kuvat ja antoi niistä kehuja. Nuori fani julkaisi Instagram-tililleen yhteiskuvan kaksikosta, Holland esittelee otoksessa yhtä Bernalin kuvista.

– Sinä teit nämä? Näistä tuli eilen viraalihitti, Holland oli Bernalin mukaan sanonut hänelle kaksikon tavatessa.

Lähde: BuzzFeed

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja