Mainos

Fanit hämmästyivät – Black Panther -elokuvan näyttelijät palkittiin, edesmennyt Stan Lee jäi vaille mainintaa kiitospuheessa

1:17
Black Panther -elokuvat näyttelijätiimi palkittiin SAG-palkintogaalassa. Edesmenneen Stan Leen huomiotta jättäminen kummastutti Marvel-elokuvien faneja.

Black Panther -elokuvan näyttelijätiimi palkittiin Screen Actors Guild -gaalassa. Elokuvan päätähti Chadwick Bosemanin kiitospuhe herätti kummastusta.

Marvel-sarjakuvafilmatisointien fanit kummastuivat, kun Black Panther -elokuvan pääosan esittäjä Chadwick Boseman, 42, jätti hahmon luoja Stan Leen huomiotta kiitospuheessaan.

Black Pantherin näyttelijät palkittiin helmikuun alussa Screen Actors Guild -gaalassa parhaana näyttelijäkokoonpanona. Bosemanin lisäksi palkintoa olivat vastaanottamassa elokuvan tähdet Michael B. Jordan, Lupita Nyong'o, Danai Gurira, Sterling K. Brown, Andy Serkis ja Angela Bassett.

Päähahmo T'Challaa eli Black Pantheria elokuvassa näyttelevä Chadwick Boseman piti kiitospuheen koko tiimin puolesta.

Boseman kiitti puheessaan muun muassa ohjaaja Ryan Googleria, Disney-tuotantoyhtiön pomoja, elokuvan tuottajia sekä Marvel-yhtiön johtoa. Hän puhui myös mustien, nuorten ja lahjakkaiden näyttelijöiden huomioimisesta.

Sosiaaliseen mediaan alkoi kuitenkin ilmestyä puheen jälkeen pettyneitä postauksia, uutisoi Comic Book -sivusto. Boseman jätti puheessaan mainitsematta Black Pantherin vuonna 1966 yhdessä luoneet Stan Leen ja Jack Kirbyn.

Monet hämmästelivät myös sitä, että marraskuussa 2018 95-vuotiaana kuolleen Leen nimeä ei mainittu Screen Actors Guild -gaalan vuoden 2018 aikana kuolleiden joukossa.

Pahis Erik Killmongeria Black Pantherissa näyttelevä Michael B. Jordan mainitsi Leen ja Kirbyn sekä näiden vuosikausia sitten luoman maailman koko Black Pantherin perustana.

Chadwick Boseman huomioi Stan Leen kuoleman tuoreeltaan Twitterissä.

– Tiedän, miten paljon rakastit Joania (Stan Leen kanssa 69 vuotta naimisissa ollut vaimo, joka kuoli vuonna 2017). Ainoa tapa, miten voimme toivottaa sinulle hyvää matkaa, on juhlia, Boseman kirjoitti twiitissään ja julkaisemansa videon yhteydessä.

Videolla Boseman soittaa djembe-rumpuja.

– Stan, tämä esitys oli sinulle. Näin minä lähetän sinut matkaan toiselle puolelle. Ja näin sinut vastaanotetaan toisella puolella. Rakastan sinua.  

Screen Actors Guild -gaalan kiitospuheessaan Chadwick Boseman puhui ulkopuolisuudesta.

– Olla nuori, lahjakas ja musta. Tiedämme, miltä tuntuu saada kuulla olevansa ulkopuolinen ja että näyttämöllä ei ole tilaa. Tiedämme, millaista on olla muita alempana eikä muiden yläpuolella, Boseman sanoi.

– Emme tienneet Black Pantheria tehdessämme, että olisimme paikalla alan gaaloissa tai että elokuva olisi jättimenestys. Tiesimme, että meillä oli käsissämme jotain erityistä, jonka halusimme saattaa maailmaan.

Black Panther on huhujen mukaan saamassa jatko-osan, jonka pääroolissa nähdään ykkösosan tapaan Boseman.

5:16
Black Panther -tähti Chadwick Bosemanin kiitospuhe kokonaisuudessaan.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja