Fani yllätti Elastisen lähes 30 vuoden takaisella muistolla: "No nyt on kova!"

Hiphop-tähti Elastisen fani tutki isänsä vanhoja Turtles-sarjakuvalehtiä, löysi sivuilta tutun nimen ja kysyi onko kyseessä sama Kimmo Laiho. Olihan se.

Fintelligens eli Elastinen ja Iso H vierailivat hiljattain Kesäterassi-ohjelmassa. Katso jakson nettiekstra yllä!

Räppäri Elastinen, oikealta nimeltään Kimmo Laiho, 37, julkaisi Instagramissa kuvan, jossa komeilee Turtles-sarjakuvalehden sivu vuodelta 1991.

– No nyt on kova! Minun fanini Konsta oli kesälomalla kaivanut faijansa vanhat Turtles-lehdet esiin ja kysyi, että olenko sama mies, joka voitti Rocksteadyn (Turtleseista tuttu rikollishahmo) skabasta 1/1991. Pitää paikkansa, Elastinen kirjoittaa kuvan yhteydessä.

– Muistan kuinka tuo ukko tuli 27 vuotta sitten postissa ja olin pettynyt, kun en edes tuntenut koko hahmoa. Myöhemmällä iällä Rocksteadyn voittaminen 1991 oli Bboy-piireissä kova juttu! Kiitos Konsta muistosta ja hyvää kesää! räppäri toivotteli kuvapostauksen lopuksi.

Elastisen ja Iso H:n johtama Rähinä Records viettää tänä vuonna 20-vuotisjuhlavuottaan. Juhlavuoden kunniaksi kaksikon muodostama rap-yhtye Fintelligens julkaisi hiljattain uutta musiikkia.

Kivijalka-nimisellä singlellä on mukana myös ruotsalaisräppäri Petter, joka vieraili maanmiehensä PeeWeen kanssa Fintelligensin vuoden 2000 hitillä Stockholm–Helsinki.

– Minulle henkilökohtaisesti Kivijalka on oodi hiphop-kulttuurille ja meidän yhteisille juurille. Fintelligens on kivijalka, jolle kummankin meidän elämät ovat viimeisen 20 vuoden aikana rakentuneet. Niin kuin kertosäkeessä sanotaan, on kuin olisi jatkettu tasan siitä mihin viimeksi jäätiin ilman päivääkään välissä: samat sapluunat ja tavat toimia heräsivät helposti, Elastinen kommentoi tiedotteessa.

Elastinen nähdään syksyllä televisioruuduissa. Mies on yksi Nelosella nähtävän Idols-ohjelman tuomareista. Muut tuomarit ovat Jannika B, Maija Vilkkumaa ja Jone Nikula.

Lue myös:

    Uusimmat