Facebook sai uuden ominaisuuden – pian voit päivittää listoja

Facebook on muuttunut viimeisen vuoden aikana sekä se on saanut uusia ominaisuuksia ja tapoja tehdä tilapäivityksiä. Facebook Storiesin avulla käyttäjät voivat tehdä omanlaisia tilapäivityksiä ja normaalien tekstipäivitysten rinnalle tuli tekstit värikkäine taustoineen. Nyt Facebookissa voi jakaa omia listojaan hieman tyylikkäämmällä tavalla. Asiasta uutisoi muun muassa TechCrunch.

Facebook Lists. suomeksi listat, on ominaisuus, jonka avulla käyttäjä voi jakaa esimerkiksi omia unelmamatkakohteita, suosikkiravintoloitaan tai uuden vuoden lupauksiaan. Listoihin voi lisätä hymiöitä tai tekstipäivityksistä tuttuja värikkäitä taustoja. Jos uutisvirralla näkee mielenkiintoisia listoja, voi ne kopioida ja muokata ne omien mielipiteiden mukaan.

Voi olla, että Listat-ominaisuuden avulla Facebook pyrkii saamaan käyttäjiä tekemään persoonallisempia päivityksiä. Facebookin uutisvirrat ovat ajan saatossa muuttuneet ja nykyään niillä on paljon videoita, uutisia ja mainoksia.

Ominaisuus ei ole vielä käytössä kaikkialla maailmassa, vaan tulee saataville pikku hiljaa eri maissa. Kun Listat saapuvat myös Suomeen, löytyvät ne Mitä mietit? -kohdasta, josta normaalisti tilapäivitys tehdään.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja