Facebook poisti syöpäpotilaan kuvat sivuiltaan

Rintasyövästä selvinnyt nainen raivostui, kun Facebook poisti hänen sivuiltaan kuvia, joissa hän esitteli leikkausarpiaan.

Facebook suututti rintasyövästä selvinnen Anna Antellin poistamalla tämän sivuilta kuvia, joissa hän esitteli leikkausarpiaan. Antellin tarkoitus oli lisätä tietoisuutta taudin vakavuudesta.

Mustavalkoiset, tyylikkäät kuvat on otettu näyttelyä varten. Näyttelyn tarkoitus oli osoitaa, kuinka kauniita ja rohkeita syövästä selvinneet naiset ovat.

43-vuotias Antell raivostui, kun Facebook poisti kyseiset kuvat alastomuuden takia.

– Minua suututtaa, kun ajattelenkin sitä. Niitä pidettiin liian loukkaavina Facebookiin. Minä näen asian niin, että syöpä ja Facebook ovat loukkaavia asioita, mutta nämä kuvat ei, Antell toteaa.

Näyttelyä varten poseerannut rintasyöpäselviytyjä Deb Hunt raivostui myös Facebookin päätöksestä poistaa kuvat.

– Kuvien ottaminen ei ollut meille helppoa. Teimme sen, jotta pääsisimme eroon ennakkoluuloista ja halusimme näyttää, että me olemme edelleen toimivia naisia, vaikka meillä on vain yksi rinta, Hunt sanoo.

Facebook kommentoi tapausta toteamalla, että tiettyjä sääntöjä täytyy noudattaa. Edustajan mukaan kuva poistettiin, koska siinä oli alastomuutta.

MTV3/Helmi

Lähde: DailyMail.co.uk

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja