Mainos

Facebook paljasti äidille järkyttävät uutiset tyttärestä: "Sillä hetkellä sydämeni murtui"

Tällaista ei kenenkään pitäisi joutua kokemaan: Äiti sai lukea tyttärensä kuolemasta tämän FB-seinältä

Brittiäiti sai kokea järkyttävän yllätyksen ja syviä surun hetkiä selaillessaan eräänä päivänä Facebookia.

Northamptonilainen 47-vuotias äiti Deborah Byrne surffaili pahaa-aavistamattomana sosiaalisessa mediassa, kun hän törmäsi yhtäkkiä käsittämättömiin päivityksiin hänen 21-vuotiaan tyttärensä Broganin Facebook-seinällä.

Lähti liian aikasin. En pysty uskomaan huonoja uutisia, viesteissä luki.

Deborah itse oli saanut henkilökohtaisen viestin eräältä tyttärensä ystävältä, jossa tämä kertoi osanottonsa. Hämmentynyt ja äärimmäisen ahdistunut äiti vastasi tähän viestillä, jossa hän kysyi, mitä tyttö tarkoitti. Hän sai lopulta tietää tyttärensä Broganin joutuneen edellisenä yönä kohtalokkaaseen auto-onnettomuuteen ja menehtyneen.

– Silloin aloin huutaa. Se oli totta – Brogan oli oikeasti kuollut. Sillä hetkellä sydämeni murtui, äiti kertoi.

Äiti soitti välittömästi siskolleen, Broganin isälle, sekä toiselle tyttärelleen ja hälytti nämä paikalle, ennen kuin kertoi lohduttomat uutiset. Suru-uutinen jouduttiin kertomaan myös Broganin kolmelle lapselle.

– Yritimme soittaa ja saada epätoivoisesti poliisilta tietoja turmasta. Onnettomuus oli tapahtunut kuitenkin toisessa poliisipiirissä, joten paikallisen poliisin tiedoissa ei näkynyt kolaria tai tyttömme nimeä. En voi uskoa, että sain tiedon tyttäreni kuolemasta Facebookista.

Myöhemmin kävi ilmi, että myös kolme Broganin ystävää oli kuollut samassa onnettomuudessa. Poliisi kertoi lopulta myös, että he olivat käyneet koputtamassa äidin oveen kohtalokkaana yönä, mutta hän ei ollut kuullut sitä.

Lähde: Kidspot

***

6:35

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.