Facebook ja Instagram testaavat uutta ominaisuutta – ärsyttävät ilmoitukset eivät enää vaivaa jatkuvasti

Facebookin ja Instagramin kerrotaan testaavan ominaisuuksia, joiden avulla käyttäjät voivat hiljentää ilmoitukset valitsemakseen ajaksi.

VIDEO: Viisi vinkkiä Instagram-sovellukselle!

Instagram ja Facebook testaavat molemmat tahoillaan uutta Älä häiritse -tilaa, jossa käyttäjä voisi valita, milloin hän saa ilmoituksia.

Testistä on raportoitu niin Twitterissä kuin useissa mediaoissa, muun muassa teknologiajulkaisut TechCrunch ja Engadget kirjoittavat asiasta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Nyt testissä olevan ominaisuuden avulla käyttäjät voivat valita, kuinka pitkäksi aikaa he haluavat estää ilmoitukset. Valittavana on useita vaihtoehtoja puolesta tunnista kahteen, kahdeksaan tai koko päivään tai kunnes ne käännetään taas päälle.

Ajankäytön hallinta helpottuu

Muun muassa Google ja Apple ovat myös aiemmin keväällä kertoneet tuovansa järjestelmiinsä Älä häiritse -vaihtoehtoja. Facebook ja Instagram ovat myös aiemmin luvanneet ominaisuuksia, joiden avulla sovelluksessa käytettyä aikaa voi seurata.

Instagram ja Facebook eivät ole vielä vahvistaneet uuden ominaisuuden testausta.

Sen sijaan Instagram on nyt julkaissut uuden ominaisuuden, joka kertoo, kun kaikki uusimmat päivitykset on selattu. Ilmoituksen jälkeen julkaisuja voi selata samaan tapaan, mutta se auttaa käyttäjiä pysymään kartalla siitä, mitkä julkaisut he ovat jo nähneet.

Viime viikolla Instagram sai tarinatilaansa myös toisen uudistuksen, josta voit lukea lisää täältä.

Lähteet: TechCrunchEngadget

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja