F1

F1

Formulakausi käynnissä!

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

F1-talli näytti ovea – potkut saanut Romain Grosjean avasi sanaisen arkkunsa ja suolasi Haasin täysin

4:38
Haas-tallin ilmoitus avasi F1-sarjan ensi kauden kuljettajamarkkinoita entisestään. C Moren studiossa käsiteltiin nykytilannetta ja avattiin kuumimpia huhuja lauantaina 24. lokakuuta.

Haasin Romain Grosjean ilmoitti Portugalin kisaviikonlopun alla, että hän jättää tallin tämän kauden päätyttyä. Haasin päätös antaa ranskalaiskuskille lähtöpassit antoi miehelle myös mahdollisuuden kommentoida vaikeaa kautta entistä rehellisemmin.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Portugalin GP suorana 23.–25.10.
Su: ennakkotunnelmat klo 14.00, Portugalin GP klo 15.05

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Molemmat Haasin kuskit jäivät Portugalissa aika-ajon ensimmäiseen osioon. Grosjean ei säästellyt sanojaan lauantain urakan päätteeksi.

F1-toimittaja Will Buxton kertoi Twitterissä Grosjeanin kommenteista.

– Grosjean sanoi, että hän voi nyt kertoa totuuden, kun hän tietää, että talli ei pidä häntä palveluksessaan. Auto on (Grosjeanin mukaan) varikon hitain ja mennyt vain taaksepäin talvitestien jälkeen. (Grosjean) On pahoillaan tallin puolesta, koska sen (auton) kanssa työskentely on yhtä vaikeaa kuin sen ajaminen, kertoi Buxton.

Auto Hebdon F1-toimittaja Julien Billiotte kertoi lisää Grosjeanin kommentteja lauantailta.

– Grosjean ei taaskaan säästele sanojaan sen jälkeen, kun hänen lähdöstään Haasilta ilmoitettiin: "Meillä on ongelma auton takajousituksen ylikuumenemisen kanssa. Se muuttaa auton rungon korkeutta. Mutkasta toiseen auton aerodynaaminen tasapaino voi vaihdella neljä prosenttia." Sama huoli on vaivannut talvesta asti, kirjoitti Billiotte Twitterissä.

Haas ei jatka myöskään Kevin Magnussenin sopimusta. Tanskalainen kertoi päätöksestä Grosjeanin tapaan torstaina

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja