F1-tähti Daniel Ricciardo esitteli uuden kypäränsä, jossa on tärkeä sanoma

Täksi kaudeksi Renault’n F1-tallista McLarenille siirtynyt Daniel Ricciardo esitteli sunnuntaina kauden 2021 kypäränsä, jossa on tärkeä sanoma.

Kypärässä on sinisen, vihreän ja violetin eri sävyjä sekä viime vuosien McLaren-autoista tuttua papaijan väriä. Teemana on kypärään kirjoitettu teksti All good, all ways – vapaasti suomennettuna kaikki hyvin, kaikin tavoin. Jälkimmäinen osa tekstistä viittaa lausuttuna myös englanninkieliseen aina-sanaan (always).

Ricciardon mukaan tässä teemassa on kaksi eri sanomaa. Ensimmäinen on se, että kaikki kääntyy aina lopulta hyväksi; on ylä- ja alamäkiä, mutta aurinko paistaa. Hymyileväinen australialainen muistuttaa, että ihmisten pitäisi yrittää olla positiivisia kaikessa tekemisessään.

Kypärän toinen viesti on se, että Ricciardo toivoo kaikkien hyväksyvän toisensa ja rakastavan toisiaan.

Kypärästä löytyy myös Mind-hyväntekeväisyysjärjestön logo. McLaren on tehnyt viime kesästä asti yhteistyötä tämän mielenterveystyötä edistävän järjestön kanssa. Osana yhteistyötä Ricciardon tallikaveri Lando Norriskertoi viime kauden lopulla avoimesti omista ongelmistaan.

Katso kuvat Ricciardon uudesta kypärästä:

Lue myös:

    Uusimmat