F1-sarja naureskeli Kimi Räikkösen välittömälle reaktiolle – näin suomalaiskuski kuittasi kaoottisesti päättyneen Venäjän GP:n

Kimi Räikkönen onnistui hienosti viikonlopun Venäjän GP:ssä. Suomalainen ajoi kahdeksanneksi Sotshin radalla kisassa, joka päättyi dramaattiseen sateeseen. Jäämies reagoi kisaan välittömästi tiimiradiossa.

F1-sarja on julkaissut kisainsinööri Julien Simon-Chautempsin ja suomalaiskuskin välisen keskustelun.

– Se on siinä, Kimi. Fantastista! Kahdeksanneksi! Mutta (Lando) Norrisille on tulossa rangaistus, joten sijoitus on seitsemäs. Seitsemäs erittäin todennäköisesti. Fantastinen kisa, fantastinen kisa. Hienoa työtä! Muutaman pistettä. Ehtikin jo mennä jonkin aikaa, aloitti Simon-Chautemps.

– Kyllä, kiitos, vastasi Räikkönen vaisusti.

– Kiitos, kaveri. Miltä viimeiset kierrokset tuntuivat? Se oli varmaan melko vaikeaa, eikö niin? tiedusteli kisainsinööri.

– No, se meni ihan ok. Renkaani eivät tietenkään olleet parhaassa mahdollisessa kunnossa. Samoja ongelmia… enemmän vettä, niin tuli samoja ongelmia kuin aika-ajossa. Ei ole vain tarpeeksi downforcea, jotta saisin pitoa renkaisiin, avautui suomalainen.

Räikkönen jäi siis kahdeksanneksi, sillä Norrisia ei lopulta rangaistu varikkoviivojen ylittämisestä.

F1-sarja oli huvittunut Räikkösen ensireaktiosta kisaan.

– Kimi nousi loistavasti pisteille paluukisassaan. Sitä ei kyllä huomaa hänen välittömästä reaktiostaan, hassutteli sarja.

Katso twiitti alta.

Lue myös:

    Uusimmat