Mainos

F1

F1

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

F1:n rengaskaruselli yksinkertaistuu – Pirellin rengasseoksien nimiin muutoksia

1:43

F1:n rengasvalmistaja Pirelli muuttaa renkaiden nimiä ensi kaudeksi. Ensi kaudella puhutaan vain kovista, medium ja pehmeistä rengasseoksista.

Videolla kuvaa Pirellin marraskuun rengastesteistä. (27.11.)

Pirelli sai paljon palautetta osakseen viime vuosien rengasjärjestelmistään, sillä vielä viime kaudella tallit pystyivät valitsemaan jopa hyperpehmeitä tai superpehmeitä renkaita. Nyt rengasseoksien nimet yksinkertaistuvat huomattavasti.

Pirelli tuo kaudeksi 2019 viisi erilaista seosta, mutta jokaiseen kilpailuun valitaan vain kolme eri rengasseosta, joita koristavat kolme väriä: valkoinen, keltainen ja punainen.

Punainen väri edustaa kisaviikonlopun pehmeintä tarjolla olevaa rengasseosta, keltainen juova nähdään medium-renkaissa ja valkoinen väri edustaa viikonlopun kovinta rengasseosta.

Rengasseoksien kovuus merkitään koodeilla. C1 on kaikkein kovin rengasseos, kun C5 puolestaan on pehmein mahdollinen seos.

Pirelli julkisti samalla myös saatavilla olevat rengasseokset kauden neljään ensimmäiseen osakilpailuun. Bahrainissa ajetaan kolmella kovimmalla rengasseoksella. Australiassa, Kiinassa ja Azerbaidzanissa ajetaan puolestaan seoksilla C2, C3 ja C4.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja