F1-kuski pyörinyt potkuhuhuissa – joutui nyt vastaamaan kiusalliseen aiheeseen

F1-sarjassa täksi kaudeksi Toro Rossolta Red Bullille siirtynyt Pierre Gasly on ollut jo tovin ajan suoranaisten potkuhuhujen keskellä. Gaslyn tilalle on viety muun muassa venäläistä Daniil Kvjatia. Itävallan GP:n alla Gasly itse sai kommentoida sangen kiusallista aihetta.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Itävallan GP suorana 28.-30.6.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55,
2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Itävallan GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

23-vuotias Gasly on jäänyt alkukaudella pahasti tallikaverinsa Max Verstappenin jalkoihin. Gasly on tällä hetkellä kuljettajien MM-sarjassa kuudentena, 37 pisteellä. Samaan aikaan Verstappen on kasannut kokoon jo 100 pistettä. 

Red Bullin kotikisan, Itävallan GP:n alla, Gasly pääsi itse vastaamaan hurjina velloviin huhuihin ja siihen, onko hän huolissaan tallipaikkansa puolesta.

– En, en kyllä, Gasly mietti GP Todayn mukaan.

– Olen ensimmäinen, joka suhtautuu kriittisesti omiin suorituksiin. Olen kilpakuljettaja ja mielestäni emme ole näyttäneet vielä lainkaan potentiaaliamme.

– Se kismittää ja kukaan ei ole iloinen siitä. Tällä hetkellä yritän vain keskittyä siihen, että saamme laitettua kaikki palaset kohdalleen, Gasly kävi läpi.

Ranskalaiskuljettaja hakee erityisesti jatkuvuutta ja tasaisuutta otteisiinsa. Tämä on ollut niin hänen kuin koko tallin iso ongelmakohta alkukauden aikana.

Red Bull ei ole pystynyt vastaamaan varsinkaan Mercedeksen antamaan haasteeseen alkukauden aikana. Saksalaistalli on ottanut kahdeksasta kisasta kahdeksan voittoa.

Lue myös:

    Uusimmat