F1-kuski huomioi kilpakumppaninsa mahtavalla tavalla – Sebastian Vettel intoutui aplodeihin

Renault’lla tulevalla F1-kaudella ajava Daniel Ricciardo oli yksi kuskeista, joka osallistui torstaina kansainvälisen autoliiton FIA:n viralliseen lehdistötilaisuuteen Australian Melbournessa. Velmuna hassuttelijana tunnetulla australialaisella oli tällä kertaa myös hieman vakavampaakin sanottavaa.

Ricciardo kiinnitti huomionsa paikalla myös olleeseen Robert Kubicaan, joka tekee paluun F1-sarjaan yli kahdeksan vuoden tauon jälkeen. Williamsilla uraansa jatkava puolalainen loukkaantui vakavasti ralli-onnettomuudessa helmikuussa 2011.

– Robert mainitsi, että hänellä on ollut melko pitkä talvitauko. En usko, että pystymme täysin ymmärtämään kaikkea sitä, mitä hän on kokenut päästäkseen tänne takaisin. Haluan vain sanoa, että on mahtavaa nähdä hänet taas täällä, aloitti Ricciardo.

– Olen tuntenut hänet siitä saakka, kun muutin Eurooppaan vuonna 2007, mikä tuntuu varsin kaukaiselta. Mutta tämä kaikki kertoo paljon hänen luonteestaan. En pyydä teiltä aplodeja, mutta on mahtavaa, että hän on täällä, jatkoi aussikuski.

– Me voimme, totesi Vettel ja käynnisti taputukset 34-vuotiaan Kubican kunniaksi.

Katso F1-sarjan jakama video tilanteesta alta.

Lue myös:

    Uusimmat