F1-kauden avauskisa kertoi Mercedeksen yllättävästä asemasta – nyt totuus esille? "Ei olla vuosiin nähty"

11:33
Video: F1-sirkus jatkuu ensi viikonloppuna legendaarisella Imolan radalla – asiantuntijat ruotivat kauden kiinnostavimmat käänteet

Mercedeksellä ei olekaan F1-sarjan nopein auto? Pitkään jatkunut putki uhkaa päättyä, sillä Mercedeksen pahin uhkaaja Red Bull on noussut iskukyvyssä jopa saksalaistallin edelle. Oliko avauskisan anti harhaanjohtava vai onko Mercedes aidosti perässä? C Moren asiantuntija Ossi Oikarinen avaa tilannetta F1 livessä.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Imolan GP suorana 16.-18.4.
Pe: harjoitukset klo 11.55 ja 15.25.
La: harjoitukset klo 11.55, aika-ajot klo 14.55, ennakkotunnelmat klo 14.00
Su: Imolan GP klo 16.00, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Autourheilun kuninkuusluokka palaa kahden väliviikon jälkeen kehiin, kun kausi jatkuu viikonloppuna Italian Imolassa. Isoin kysymys liittyy kärkitaistoon.

– Avauskisan perusteella Red Bull on nyt numero yksi ja Mercedes on se vähän hitaampi tiimi. He ovat nyt jahtaajan asemassa, C Moren F1-asiantuntija Ossi Oikarinen sanoo F1 livessä.

Mercedes otti puolustusvoiton Bahrainissa, kun Lewis Hamilton ajoi ensimmäisenä ruutulipulle. Hamilton kävi kisan loppuvaiheilla äärimmäisen kovan taiston Red Bullin Max Verstappenia vastaan. Verstappen ehti jopa hetkeksi edelle, mutta hän joutui luovuttamaan kärkipaikan takaisin Hamiltonille, kun Verstappen valui ohituksen yhteydessä rataviivojen ulkopuolelle.

– Kisan voitto ratkesi pieneen virheeseen. Tuo lupaa vain hyvää ja jännittävää ja loppukisakautta kaikille. Koska jos voitosta käydään noin kovaa taistoa koko ajan, niin se on jotain, mitä ei olla vuosiin nähty, Oikarinen pohtii.

Mutta miksi Imola antaa parempaa kuvaa F1-tallien voimasuhteista kuin Bahrain? Muun muassa tästä lisää jutun yläreunan videolla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja