Ezra Miller hakeutui hoitoon moninaisten mielenterveysongelmiensa vuoksi: "Haluan pyytää anteeksi"

Näyttelijä Ezra Miller on ollut viime aikoina paljon tekemisissä virkavallan kanssa.

Näyttelijä Ezra Miller, 29, kertoi uusimmassa lausunnossaan saavansa hoitoa mielenterveysongelmiinsa. Miller pyysi anteeksi viimeaikaista huolestuttavaa käytöstään.

– Käytyäni äskettäin läpi intensiivisen kriisin, ymmärrän nyt, että kärsin monimutkaisista mielenterveysongelmista ja olen aloittanut hoidon. Haluan pyytää anteeksi kaikilta, joita olen huolestuttanut ja järkyttänyt aiemmalla käytökselläni. Olen sitoutunut tekemään tarvittavan työn päästäkseni takaisin terveeseen, turvalliseen ja tuottavaan vaiheeseen elämässäni, Miller kertoi lausunnossaan.

Miller on ollut uutisotsikoissa useamman kerran tänä vuonna muun muassa kahden Havaijilla tapahtuneen pidätyksen takia. Tähti sai syytteen häiriökäyttäytymisestä käyttäydyttyään häiritsevästi karaokebaarissa Havaijilla. Hän ei kiistänyt syytettä.

8. elokuuta Vermontin osavaltion poliisi syytti Milleriä murtautumisesta tyhjään asuntoon Vermontissa 1. toukokuuta. Tiedotteen mukaan asunnosta vietiin useita pulloja alkoholia.

Rolling Stone -lehden saamien tietojen mukaan kesäkuussa on raportoitu Millerin tilalla oleskelevasta perheestä, joiden väitetään olevan vaarallisissa olosuhteissa. Perheeseen kuuluu 25-vuotias äiti ja 1-, 4- ja 5-vuotiaat lapset. Poliisi on yrittänyt toimittaa äidille kiireellisen määräyksen, jonka mukaan lapset tulisi poistaa Millerin kotoa ja äidin hoidosta.

Miller on kommentoinut, että perhe on jo lähtenyt hänen luotaan, eikä ole palannut. Oikeuden asiakirjojen mukaan Vermontin osavaltion syyttäjänvirasto sanoi, että Miller yritti vastauksellaan vain väistää määräyksen, ja tiedot ovat ristiriidassa keskenään.

Millerin tähdittämän The Flash -supersankarielokuvan on määrä saapua teattereihin 23. kesäkuuta 2023. Elokuvan ympärillä on kuitenkin kiistoja Millerin oikeudellisten ongelmien takia.

Miller on tullut tunnetuksi Poikani Kevin ja Elämäni Seinäruusuna -elokuvista. Hänet tunnetaan myös Justice League ja Ihmeotukset -elokuvasarjasta. 

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja