Mainos

Ex-tanssija: Bolshoin baletti oli valtava bordelli

Kuohunta Bolshoin baletin ympärillä on saanut uusia käänteitä. Baletin entinen tanssija väittää, että Bolshoin naistanssijoita on painostettu harrastamaan seksiä teatterin varakkaiden suojelijoiden kanssa.

Teatterin entinen tanssija Anastasia Volochkova syyttää Bolshoin johtajaa baletin muuttamisesta jättimäiseksi bordelliksi. Seksistä kieltäytyneitä uhattiin Volochkovan mukaan potkuilla. Asiasta uutisoiBBC.

Volochkova esitti syytöksensä ensi kertaa talk show-ohjelmassa sunnuntaina. Myöhemmin nainen toisti väitteensä vielä radiohaastattelussa.

"Lokaa ja päättömyyksiä"

Bolsoin pääjohtaja Anatoli Iksanov on leimannut Volochkovan puheet päättömiksi.

Volochkova erotettiin Bolshoin palveluksesta vuonna 2003 painonsa vuoksi. Volochkovan mukaan seksiin painostettiin lähinnä rivitanssijoita, mutta joskus myös soolotanssijoita.

– Kymmenen vuotta sitten kun tanssin siellä sain toistuvasti ehdotuksia mennä sänkyyn oligarkkien kanssa, Volochkova kertoo.

– Tytöt pakotettiin menemään mukaan näyttäville päivällisille ja heitä varoitettiin etukäteen siitä, että heidän odotettiin myöhemmin harrastavan seksiä.

Volochkovan mukaan tanssijoille kerrottiin, että he menettäisivät paikkansa kiertueilla ja teatterissa, mikäli he eivät suostuisi seksiin.

Bolshoi-teatterin johtaja Iksanov kieltäytyi tänään lehdistötilaisuudessa vastaamasta Volochkovan syytöksiin.

– En kommentoi loanheittoa ja päättömiä puheita.

Bolshoi-teatteri on ollut viime aikoina tapetilla happoiskun takia, joka kohdistui tammikuussa sen taiteelliseen johtajaan Sergei Filiniin.

Yhtä teatterin tähtitanssijoista syytetään iskun järjestämisestä, jossa Filinin kasvoille heitettiin happoa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.