Ex-Salkkarit-tähti Johanna Puhakka ikävöi takaisin Iso-Britanniaan ja koulunpenkille: "Henkilökohtainen brexit tuli ihan liian nopeasti"

Rohkean Rantabaari-sarjan tähdet 7:38
Johanna Puhakka näyttelee Salkkareiden sisarsarja Rantabaarissa.

Salkkareissa näytellyt ja nykyisin muun muassa Rantabaari-sarjaa tähdittävä Johanna Puhakka kertoo Instagramissa ikävöivänsä jo takaisin koulunpenkille.

Salatut elämät -sarjasta tunnetuksi tullut näyttelijä Johanna Puhakka kertoo Instagramissa kaipaavansa jo entistä arkeaan Iso-Britanniassa. 

Johanna Puhakka on kertonut palanneensa Suomeen Iso-Britanniasta, kun hänen koulunsa sulki ovensa koronapandemian vuoksi. Puhakka opiskelee East 15 Acting School -nimisessä koulussa draamaa ja tanssia.

– Hain kaikessa hiljaisuudessa East 15 Acting School -nimiseen kouluun maisteriohjelmaan (joka on rankattu Brittien top 3 kouluksi opiskella draamaa ja tanssia). Ja perkele pääsin, nainen kirjoitti tuolloin blogissaan.

Puhakka julkaisi nyt Instagramiinsa vanhan kuvan koulun inva-wc:stä. Samalla hän paljastaa ikävöivänsä jo takaisin koulunpenkille. 

– Enpä olisi uskonut, että tähänkin jääkylmään kopperoon tulisi ikävä. Kävin aina salaa koulussa invavessassa, koska se oli ainoa paikka, missä kädet pystyi kuivata ilman sitä tärykalvot rikkovaa kuivausrakkinetta.
Kaipaan sitä joko kädet rakoille polttavaa kuumaa, tai jäätihkumaista käsienpesukokemusta.

– Kylmiä luokkahuoneita, paskaa kahvia, kokolattiamattoja ja tehottomia suihkuja. Kauhee ikävä päivittäisiä ihmiskontakteja, opettajia ja luokkakavereita. Tiettyjä rutiineja ja sitä vatsan sekasin saavaa jännitystä ennen laulutunteja ja sitä että on ihan sairaan poikki, mutta silti tosi onnellinen. 

– Kaipaan haasteita, muitakin kuin sormet ristissä jännäämistä että toimiiko netti tarpeeks hyvin, ja näkyykö kaikki paikalla zoomissa.
Ikävä Britteihin ja kouluun! Tää henkilökohtainen brexit tuli ihan liian nopeesti... Puhakka kirjoittaa. 

Lue myös:

    Uusimmat