Ex-poikaystävän kiristykseen kyllästynyt nainen kertoi kiusallisen salaisuutensa somessa: "Nyt kaikki tietävät"

Nainen rohkaistui kertomaan salaisuutensa kaikille kyllästyttyään exänsä kiristysyrityksiin.

Yllä olevalla videolla esitellään niksi, joka saattaa auttaa helpottamaan oloa pissahädän yllättäessä.

Eron sattuessa moni sortuu sanomaan ja tekemään kyseenalaisia asioita. Näin kävi myös Twitter-käyttäjä Kallie Berryn silloin, kun hän erosi entisestä poikaystävästään.

Suhteen aikana tyttöystävänsä kiusallista hetkeä todistanut mies päätti nimittäin eron jälkeen kiristää tiedolla exäänsä. Tukalaan tilanteeseen kyllästynyt Berry päätti kertoa salaisuutensa kaikelle kansalle tehdäkseen kiristyksestä lopun. Tunnustuksesta tuli somehitti.

"Join liikaa olutta noin 1,5 kuukautta sitten, ja pissasin alleni. Olen kyllästynyt siihen, että exäni kiristää minua sillä, joten nyt kaikki tietävät."

Twiitillä oli jo yli 260 000 tykkäystä. Ilmeisesti tunnustus alkoi kuitenkin kaduttaa, sillä Berry poisti myöhemmin twiittinsä.

"Luulin, että tämä on normaalia"

Sen sijaan, että Twitterissä olisi naurettu Berryn tunnustukselle, kävi ilmi, ettei kiristykselle ollut mitään syytä. Ilmeisesti humalassa alleen virtsaaminen on yleisempää kuin luulisi.

"Tunsin yliopistossa tytön, joka pissasi poikaystävänsä sänkyyn, ja vakuutti sitten tämän siitä, että se olikin hän." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Pissasin alleni konserttilavalla tuhansien ihmisen edessä, koska join olutta ja sain allergian aiheuttamia aivastuskohtauksia, eikä minulla ole edes kiristävää exää, joten..."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Luulin, että tämä on normaalia."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Muokattu 29.5. klo 08.24: Lisätty tieto, että Berry on poistanut twiittinsä.

Lähteet: Mirror, Twitter

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja