Martina Aitolehti on uskomattomassa tikissä – sivaltaa Mikko Leppilampea: "Jätin pojat taakseni"

Camilla palkkaa Seireenin murhaamaan Heikki Pohjosen 2:55

Rankkaan Ironman-kilpailuun Espanjassa osallistunut Martina Aitolehti pääsi sivaltamaan Mikko Leppilampea pääsemällä maaliin ennen juontajakomistusta.

Katso videolta artikkelin yltä Martinan näyttelijäsuoritus Salatut elämät -sarjassa Seireenin roolissa.

Martina Aitolehti ja sekä juontaja Mikko Leppilampi osallistuivat kumpikin kuuluisaan Ironman-kilpailuun Espanjan Marbellassa. Hurjasti koitosta varten treenannut Aitolehti oli kisoissa aivan huippukunnossa, ja tämän todistaa sekä hänestä kilpailun jälkeen otettu kuva että Leppilammen päihittäminen.

– AM AN IRONMAN ( tai woman )! Maalissa ajalla 6:46:24 ja sen verran pitää kehua, että jätin pojat @mikkoleppilampi @ironcoaching mun taakseni. Tänään oli selkeästi siis hyvä päivä, Aitolehti kirjoittaa kuvan ohessa.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Myös Leppilampi hehkutti suoriutumistaan raskaasta kilpailusta Instagram-tilillään. Juontaja ei kuitenkaan maininnut Aitolehden suoritusta omassa päivityksessään.

– Oli kovempi rutistus mitä osas ees odottaa. Meri oli aika haastava ja levoton, tuuli kova, mut kaikista isoin haaste oli pyöräilyosuus, jossa noustiin heti alkuun ensimmäinen tunti putkeen 5-7% nousukulmaa vuorta ylös ja useiden nousujen takia keskinopeus jäi 20 km/h, vaikka toki oli niitä vauhdikkaita pitkiä laskujakin. Rankka, mut ikimuistoinen kokemus, Leppilampi kirjoittaa.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös:

    Uusimmat