Ex on Next -vaaliväittely: Ovatko Joen poliittiset päivät luetut – vai onko hän puolueen ainoa oljenkorsi?

Ovatko Joen poliittiset päivät luetut – vai onko hän puolueen ainoa oljenkorsi? 20:03
Ex on Next -vaaliväittely: Ovatko Joen poliittiset päivät luetut – vai onko hän puolueen ainoa oljenkorsi?

Voiko BIden enää pitää kiinni ehdokkuudestaan vai onko hän demokraattien ainoa oljenkorsi? Onko osittaisen syytesuojan saanut Trump uhka demokratialle? Näistä kysymyksistä väiteltiin suorassa Ex on Next -vaalilähetyksessä keskiviikkona.

Norsut ja aasit kohtasivat jälleen Jenkkivaalit 2024: Ex on Next -väittelyohjelmassa Markus Leikolan johdolla.

Tyytymättömyys presidentti Joe Bideniin on kasvanut ennätyslukemiin, mutta olisiko muista ehdokkaista haastamaan Donald Trumpia, jonka voittaminen ei gallupien valossa ole demokraateille helppo tehtävä?

Trump otti voiton korkeimmassa oikeudessa saadessaan osittaisen syytesuojan – käyttäisikö hän sitä presidenttinä hyödykseen, ja olisiko siinä kyse demokratiasta vai tyranniasta?

Näistä aiheista on keskusteltiin Ex on Next -vaaliväittelyn neljännessä lähetyksessä keskiviikkona. Voit katsoa lähetyksen tallenteen videolta tämän artikkelin alusta tai MTV Katsomosta. Täältä pääset katsomaan kaikki aiemmat jaksot.

Ohjelman vakiovieraina Markus Leikolan johdolla väittelevät republikaanien puolelta Yhdysvaltain historian dosentti, professori Markku Ruotsila ja demokraattien puolelta valtio-opin maisteri, politiikkakonkari Kaisa Vatanen.

Lue myös:

    Uusimmat