Ex-nyrkkeilijä Eva Wahlström kertoo valmentajansa erikoisista neuvoista: "Lyö niin, että tamponi lentää!"

1:00
Katso videolta ex-nyrkkeilijä Eva Wahlstörmin entisen valmentajan neuvoja!

Entinen nyrkkeilijä Eva Wahlström muistelee entistä opettajaansa Penkinlämmittäjät-ohjelmassa. 

Maikkarilla starttaa tänä syksynä uusi Penkinlämmittäjät-sarja. Räävitön ja lämminhenkinen ohjelma käsittelee ajankohtaiset urheilu-uutiset ja -ilmiöt omalla tavallaan, joka kutkuttelee sporttifanaatikkojen lisäksi myös niitä, joille urheilu on kirosana. Vakiopanelisteina toimivat Pilvi Hämäläinen, Paula Noronen, Ville Myllyrinne, Tommy Lindgren, Mikko Töyssy, Tero Tiittanen, Eva Wahlström ja Jarkko Ruutu.

Kauden starttijaksossa 2. syyskuuta ex-nyrkkeilijä Eva Wahlström innostuu muistelemaan entistä valmentajaansa. Hän kertoo saaneensa osakseen naurua, kun meni naisena nyrkkeilysalille Hyvinkäällä. 

– Sitä kesti viikon pari. Sitten valmentaja sanoi turhautuneena, että jos sä kumminkin roikut täällä, niin tule tänne kehään, niin opetan edes lyömään, Wahlström muisteli. 

Naisnyrkkeily oli Wahlströmin mukaan miehelle uutta, ja tämä puhui teknisistä termeistä omalaatuiseen tyyliin. Valmentaja oli opettanut naista lyömään vastustajaa muun muassa vatsaan erikoisella ilmauksella.

– Sä lyöt vastustajaa vatsaan niin, että tamponi lentää.

Katso ylhäällä olevalta videolta miehen muita letkautuksia! 

Penkinlämmittäjät alkaa Maikkarin superviikolla keskiviikkona 2.9. klo 21. MTV3-kanavan superviikolla 31.8.-6.9. starttaa yhteensä kahdeksan ohjelman uudet jaksot.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja