Ex-NHL-tähti pidätettiin lentokentällä – astui nyt julkisuuteen

Entinen NHL-tähti Bobby Ryan pidätettiin maanantaina Nashvillen kansainvälisellä lentokentällä Yhdysvalloissa. Ryanin kerrottiin varastaneen tavaroita lentokenttäkaupasta. Poliisin saavuttua paikalle, Ryan oli käyttäytynyt hyvin sekavasti. Ryan asteli keskiviikkona julkisuuteen, kun hän julkaisi päivityksen Twitter-tilillään.

Ryan, 35, oli ottanut Nashvillen lentokentällä sijaitsevasta kaupasta tavaroita, joita hän ei maksanut. Ryan oli marssinut niiden kanssa kapakkaan, josta poliisi oli löytänyt hänet hyvin päihtyneenä. Ex-kiekkoilija oli ollut tietämätön olinpaikastaan, eikä hän pysynyt pystyssä omin avuin.

Poliisi vei Ryanin putkaan, josta hänet vapautettiin kahdeksaa tuntia myöhemmin.

Ryan on taistellut pitkään alkoholiongelmansa kanssa. Kaudella 2019–20 Ryan oli useita kuukausia sivussa, kun hän hakeutui riippuvuushoitoihin. Ryan päätti pelaajauransa Detroit Red Wingsissä kaudella 2020–21.

Ryan asteli keskiviikkona julkisuuteen pidätysraporttien tultua julki.

– Olen saanut uskomattoman paljon tukea. Kiitos kaikille siitä. Tänään on päivä numero yksi (taas). Olen häpeissäni, vaikka minun ei pitäisi olla. Heräsin tähän päivään ja teen nyt parempia valintoja, Ryan kirjoitti.

Ryan oli nuorempana todellinen superlupaus. Hänet varattiin NHL:ään kesällä 2005. Ryan oli tuolloin tilaisuuden toinen valinta heti Sidney Crosbyn jälkeen.

Jenkkihyökkääjä nakutti NHL:ssä parhaimmillaan yhden kauden aikana 71 (34+37) pistettä.

Lue myös:

    Uusimmat