Entinen NHL-tähti pidätettiin lentoasemalla – näpisti kaupasta, löytyi kaatokännissä kapakasta

Entinen NHL-jääkiekkoilija Bobby Ryan pidätettiin maanantaina Nashvillen kansainvälisellä lentoasemalla Yhdysvalloissa. Ryanin kerrotaan vieneen lentoasemalla olevasta kaupasta tavaroita maksamatta niitä, kertoo muun muassa Scoop Nashville -sivusto. Lopulta poliisi passitti Ryanin lentoaseman putkaan tämän pahan humalatilan vuoksi.

Paikalle hälytetty lentoaseman poliisi tutki kameratallenteita ja totesi tilanteen. Jäljet johtivat lentoasemalla olevaan kapakkaan, josta poliisi löysi hyvin päihtyneen Ryanin juomansa kanssa. Ex-kiekkoilija oli tietämätön olinpaikastaan ja päivämäärästä eikä pysynyt pystyssä omin avuin.

Varastamansa tavarat Ryan oli jättänyt tiskille lentoasemalla matkallaan kapakkaan. Kauppa ei vaatinut Ryanille rangaistusta, mutta poliisi vei tämän putkaan epäiltynä päihtymisestä julkisella paikalla. Ryan vapautettiin putkasta kahdeksan tuntia myöhemmin.

Ryan on kamppaillut pitkään alkoholiongelmansa kanssa. Kaudella 2019–2020 hän oli kuukausia pelaamatta hakeuduttuaan hoitamaan riippuvuuttaan. Ryan palkittiin Bill Masterton -palkinnolla, kun hän teki onnistuneen paluun NHL:ään saatuaan päihdekierteensä katkaistua. Ryan ilmoitti lopettavansa uransa viime joulukuussa.

Ryan pelasi 14 NHL-kautensa aikana 866 runkosarjan ottelua, joissa teki 261 maalia ja keräsi 308 syöttöpistettä.




Lue myös:

    Uusimmat