Ex-missi Shirly Karvinen saa oksettavia viestejä: "Tuntuu, että ne ovat pahentuneet"

35:03
Katso yllä MTV Uutiset Liven lähetys radiogaalan punaiselta matolta.

Ex-missi Shirly Karvinen kertoo sosiaalisen median kautta tulleiden törkyviestien pahentuneen vuosien aikana.

Suomen kauneimmaksi vuonna 2016 kruunattu Shirly Karvinen on tottunut saamaan julkisuuden myötä myös negatiivisia viestejä. Hitlist-ohjelmaa luotsaava ex-missi kuitenkin kertoo viestien muuttuneen vuosien aikana.

– Tuntuu, että ne ovat pahentuneet. Tietyllä tapaa niiden käyttäytyminen on huonontunut, Karvinen kertoo MTV Uutisille.

Radiojuontajana ja tv-tähtenä tunnettu Karvinen ei halua toistaa viestien yksityiskohtia, sillä juuri toistamalla negatiivisia asioita, ne hänen mukaansa kasvavat.

– Välillä on tullut pelottaviakin viestejä. Kaikennäköisiä viestejä on tullut, Karvinen kertoo.

Juuri lomalta palannut juontajatähti julkaisi Instagramissa kuvan yhteydessä kirjoituksen, jossa hän kertoi saaneensa ihania viestejä seuraajiltaan lomansa aikana.

Samassa julkaisussa Karvinen kirjoitti myös saaneensa ”oksettavia” viestejä.

– Samaan aikaan tuli suorastaan oksettavia viestejä. Maailmassa, jossa juhlitaan tervettä kehopositiivisuutta, kannustetaan jokaista olemaan rohkeasti omia itsejään ja rakastamaan omaa kehoaan sellaisena kuin se on, niin samanaikaisesti moni joutuu todella kovan arvostelun kohteeksi, Karvinen kirjoittaa Instagramissa.

– Milloin arvostellaan yksityiskohtaisesti kasvoja, rintoja, vartaloa, painoa, takapuolta, lihaksia, ei lihaksia. Jokaisella meistä on oikeus näyttää miltä halutaan ja kantaa sitä ylpeydellä.

Lopuksi hän vielä haluaa muistuttaa seuraajiaan, että itsevarmuus, seksikkyys ja positiivinen energia kumpuaa aina sisältä päin.

Hitlist MTV3-kanavalla perjantaisin kello 20

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja